Angelica Lagergren

En tickande bomb!

20140615-121202.jpg
Jag la precis upp den här bilden på instagram…1…2…3 nu sprängs jag snart! Nu är jag ju i vecka 36 (35+1) och det är 33 dagar kvar till beräknad förlossning. Jag har en molande värk i ryggslutet, men det kan ju bero på att magen börjar bli riktigt tung.

Nu sitter vi i bilen med värme i ryggen och jag är sinnessjukt trött. Sådär som jag var i början av graviditeten. Det känns som jag skulle kunna somna när som helst, var som helst. Är det några av er andra som upplevt samma sak mot slutet? Inatt sov jag trots allt ganska bra.

På torsdag skulle jag ha jobbat min sista dag om jag inte blivit sjukskriven i april på grund av foglossning. Känns så himla länge sen jag jobbade! Jag har glömt bort hur det var att ens stressa. Men det har nog varit bra för mig som stressat i nio år.

Mer om gravidvecka 36 senare, jag måste ju faktiskt ta den obligatoriska ”från sidan”-bilden hemma också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninni

    Smällde till som en bomb runt v.34.. är super trött och vill helst ligga hemma i soffan. En kraftansträngning om dagen är de jag klarar! :p (v.38) bebis har dock blivit ännu piggare i perioder. Funderar på om de är hon som snor all energi 😉 eller så är det prepp inför förlossningen. Jag har också blivit fruktansvärt sugen på kolhydrater :s

  2. Tania

    Jag håller på att oroa ihjäl mig och du är den enda ”gravidbloggen” som jag läser så jag tänkte höra med dig om dina erfarenheter.

    Jag är i v11 idag och jag mår så himla bra! Mina enda symptom på att jag fortfarande är gravid är att jag kissar ofta, måste gå upp på natten för att kissa och att jag har lite ömma bröstvårtor.

    Lite trött på eftermiddagen men det kan jag av annars också.

    Man läser om alla som mår dåligt första veckorna och så. Och jag mår toppen!

    Blir så orolig för MA eller MF. Har inte blött något men.

    Googlar såklart ihjäl mig och många skriver on spökveckorna.

    Hur mådde du v10 och framåt? Kände du dig gravid?

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Jag är ju absolut ingen expert, men det där är ju så himla olika för alla. Jag mådde illa och kräktes, minns inte exakt när det började men jag mådde bättre i vecka 14-15 tror jag.
      Jag var också eeeextremt orolig för MF och MA. Kunde knappt tänka på något annat… Jag vet flera som mått toppen under sina graviditeter och som knappt känt sig gravida, som du skriver, som det gått kanonbra för. 🙂 Stort lycka till! kramar Angelica

  3. Jill

    Galet trött! Så länge jag håller igång så är det ingen fara men så fort jag sätter mig ner vill jag bara sova. Så irriterande och jobbigt, speciellt nu när det är så härligt väder och det enda man vill göra är att gå och lägga sig klockan 20:00, blääääää. Antar att kroppen går ner för att spara på energin eller något.

  4. Frida

    Det är samma här! Sen jag gick in i vecka 40 är det typ omöjligt att hålla mig vaken på kvällen, precis samma trötthet som i början av graviditeten…