Angelica Lagergren

En liten fundering!

20140613-180536.jpg
Ni har alltid väldigt bra svar på mina tankar och funderingar, så jag vänder mig återigen till er. När jag var ute och gick förut, långsamt, så fick jag ont i magen. Molande värk som liksom inte släppte. Det var i hela magen och ryggslutet och inte bara krampkänsla på höger sida som jag brukar få. Nu undrar jag, är det farligt att fortsätta gå då? Borde jag stanna tills det inte gör ont längre?

I vanliga fall vet jag ju att kroppen reagerar med smärta som en typ av varning. Men nu när jag är gravid (i vecka 36) så kanske det är helt normalt och ofarligt? Jag tänker helt ärligt att det värsta som kan hända är att förlossningen sätter igång och det vill jag ju… Även om jag såklart allra helst vill att hon väntar till vecka 37 då hon är helt klar. Hon kommer ju liksom när hon är redo.

Men som sagt, mina fråga – ska jag stanna när det gör ont? Elle kan jag fortsätta gå långsamt? När jag har haft smärtsamma sammandragningar KAN jag inte fortsätta gå. Kroppen säger stopp. Men den här nya molvärken jag fick, där var det inga problem att fortsätta promenaden.

Nu ska vi handla tacos! Är det fredag så är det!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia Hedström

    Jag tror också att det är förvärkar/sammandragningar. Jag hade det några veckor innan förlossningen. Jag tror du kan gå på som vanligt så länge du känner att allt känns okej.

    Det är så spännande att följa dig då jag själv fick en dotter för 3 månader sen och alla
    dina frågor och funderingar du har hade jag. Du har en underbar resa framför dig och kvinnokroppen är helt fantastisk så det är bara att låta din kropp ta hand om allt.

    /Sofia

  2. T

    Kände du Angelica på dig att det var en tjej i magen? Trodde Stefan det var en kille? Vet att ni skrivit om det….

    1. Herr och Fru Lagergren

      Nej men jag hoppades ju verkligen att det skulle vara en tjej… Och Stefan hoppades på kille. Kram A.

  3. Kajsa

    Hej!

    Jag tycker att det låter som förvärkar, jag hade fortsatt gått;) i vecka 36 är hon allt redo att möta världen;D

    Lycka till!

  4. Caroline

    Låter som förvärkar. Detta hade jag själv flera veckor innan förlossningen. Men kanske inte fel att ta det lugn i helgen och ringa din bm på måndag.

    Ta hand om dig,

    Kram Caroline