Angelica Lagergren

Profylaxkursdags!

unnamedDå har vi bokat vår profylaxkurs hos Babyz.se som flera av er tipsade om här förra veckan när vi efterlyste tips på profylaxkurser. Att läsa inläggen från Blondinbella och Gynning gjorde inte saken sämre heller.

Vi kommer att gå deras gruppkurs, men de erbjuder även att en barnmorska kommer hem till er och gör kursen hemma hos er, enbart för er. Hur pass lyxigt? Och smidigt om någon av er lider av agorafobi. Vi lyckades inte hitta ett datum för det som passade eftersom vi är ute lite i sista stund inför förlossning och stundande semestrar. De erbjuder även kurser på engelska och tyska. Det ska bli så spännande, och att läsa av alla omdömen så är det här en av de bästa förberedelserna för två blivande föräldrar.

Vi har dessutom ordnat så att om ni läsare gillar Babyz of Swedens-Facebooksida, så får ni 300kr rabatt på er profylaxkurs som ni bokar i augusti och september.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna Pettersson

    Är såå glad att jag gick den kursen! Var verkligen räddningen för mig när förlossningen väl satte igång. Sådan otrolig skillnad på smärtintensitet om du vet hur du ska andas! Däremot tyckte både jag och Patrik att kursen kändes ganska fånig direkt efter, men såhär efteråt var den verkligen guld värd! Kram <3