Angelica Lagergren

Jordens jobbigaste natt!

Alltså den här natten… Det måste vara rekord i upphackad sömn. Jag tittade på klockan strax efter ett innan jag somnade. Sen vaknade jag strax innan tre, kissnödig som satan. Sen vaknade jag flera gånger och var uppe och kissade. Och det var varmt och svettigt… Jag hatar att klaga, men nu börjar det bli lite kämpigt med den här magen…

Meeen, nog om mina sömnproblem! Det här är nog bara början på det som komma skall… Alice lär ju inte sova 9 timmar per natt som jag är van vid att sova. Här kommer några fler bilder som min syster Jessica tog igår.

bild 2

bild 1Jag älskar svartvita bilder, men det känns lite som jag sabbar bilderna när jag gör de svartvita. Men ni får se både och… De här bilderna vill jag framkalla! Min fantastiska mammaklänning kommer från Mom2mom. Det blir nog den jag har på mig på midsommarafton, den är så himla luftig och skön.

bild 3bild 4Jag ser fram emot att se bilderna som Sandra tog igår innan regnet och åskan brakade lös. Vi bestämde precis att vi ska ses nästa vecka, när det är solnedgång och ta fler bilder. Vi hade massa idéer som vi inte hann med. Nu är det bara hålla tummarna för att Alice stannar kvar ett tag till, så vi hinner få fler bilder på magen. Jag tror faktiskt att jag kommer att sakna magen när den är borta, även om en stor del av mig känner att det ska bli skönt. Jag håller alla tummar och tår för att min dumma foglossning försvinner i samma stund som Alice föds. Jag har hört om kvinnor som har problem med fogarna även efter förlossningen… Snälla, låt mig slippa det!

Nu ska jag göra mig i ordning. Jag ska äta lunch med Frida som bor supernära mig och hon är också gravid. I vecka 39! Så hennes lilla tjej kan verkligen komma nääär som helst. Så himla spännande!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Den översta var sååååå mycket finare i färg tycker jag! Helt underbart ljus och underbara färger i den!