Angelica Lagergren

Vecka 35.

20140608-195004.jpg
Nu är jag i vecka 35, så pass nära slutet nu… Spännande! Nu beräknas Alice vara 45 cm lång och väga typ 2,56 i slutet av veckan. Nervsystem och matsmältning är nästan färdigutvecklat. Nu ska Alice öka i vikt (jag också står det i apparna) och hon fyller nästan ut hela livmodern nu.

Jag känner mig tung och magen känns väldigt spänd. Jag tycker inte att det känns som att kroppen samlat på sig så mycket vätska än. Jag kan fortfarande ha både förlovningsringen och vigselringen även om de absolut börjar sitta tightare. Jag har som ny vana att ta av ringarna när jag ska sova, ooom fingrarna skulle svullna upp under natten.

När jag går fortare än superlångsamt så får jag smärtsamma sammandragningar. Jag kan alltså röra mig väääldigt långsamt nu. Och det ilar mycket nere i magen och underlivet typ… Svårt att förklara, men ilningar långt ner beskriver smärtan/känslan ganska bra.

Imorgon ska jag och Josefin bli plåtade av världens gulligaste Sandra. Men mer om det imorrn! Nu ska jag fly huset för Stefan ska se Formel1. Jag älskar inte det…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.