Angelica Lagergren

Vaddå, ska hon inte heta Alice längre?

10336762_10154156519375381_4865877367045639140_nVi bestämde ganska tidigt att det skulle bli en Alice om det visade sig vara en tjej i magen. Så sen RUL har vi kallat henne Alice. Och lilla frö, Sprallson, Sprallis, Sprallbritt med mera. Men… Vi har hela tiden sagt att om det inte ser ut som en Alice när hon kommer ut, ja då får hon helt enkelt ett annat namn. I helgen dök ett annat namn upp, som jag bara älskar. Stefan kände också ”Ja! Åh! Det är jättefint. Och gulligt!”, när jag berättade det för honom. Men vi väljer att hålla det hemligt tills lilla Frö är ute. Jag älskar fortfarande namnet Alice (jag heter ju också det, och många andra i släkten också) så förmodligen är det just Alice hon ska heta. Men man kan aldrig veta vad det är för en liten person som kommer ut.

Jag gick ju upp tidigt i morse för att skriva avtal med en hantverkare. Men när han var här visade det sig att det räckte med Stefans underskrift. Så det var bara för mig att krypa ner i sängen igen. Nu känner jag mig helt mosig, som man kan göra om man sovit för mycket. Jag ska ta en dusch och en långsam promenad. Min artros gör väldigt ont idag. Eller ja, hela kroppen gör ont. Jag vill verkligen inte hålla på och klaga i varje blogginlägg… Men smärta alltså, det gör i alla fall mig trött och lite ledsen. Jag hade ju ont i höften innan jag blev gravid också, men då åt jag starka smärtstillande tabletter, vaaarje dag. Det får jag inte göra nu. Så det är bara bita ihop och röra på mig så mycket jag kan. Snart är det över!

Jag vill puffa för tidningen Vi föräldrar Gravid där jag och Stefan är med och jag även är på omslaget. Köp den om du är gravid! Den innehåller verkligen så himla många bra reportage och tips.

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina

    Hej Angelica. Ville bara säga att jag tycker verkligen inte att du klagar. Det är ju som du säger helt fantastiskt att man får möjligheten att ens vara gravid MEN det är ju ingenting som inte säger att det inte är jobbigt för det. Jag har BF samma dag som du och jag har mått ganska bra fram tills två veckor sedan då bara hela ryggen brakade ihop. Kan inte sitta eller stå, inte ens ligga ner är skönt så man kan ju aldrig slappna av. Samtidigt som det är jätte jobbigt och det känns som att det förstör så mycket av den sista tiden av graviditeten då man konstant är trött och har ont så är jag ändå glad och tacksam för att jag mått så pass bra som jag gjort fram tills nu. Kämpa på du och skäms inte för att säga att du har ont eller är trött för det tänker inte jag göra! /Karolina