Äntligen är lamporna uppe – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Äntligen är lamporna uppe

20140531-124142-45702110.jpgSådär! Efter att skjutsat Angelica till tåget innan tuppen gick upp nu på morgonen så har jag sovit några timmar till och sen satt igång med dagens sysslor. Först ut var att sätta upp nya belysningen till köket. Done. Check.

Nu ska det installeras en dimmer, sätta för två lamputtag i taket (ett i köket och ett i kontoret. Sen kanske jag ska måla lite på nya tv-bänken innan jag ska blanda mig en Old Fashioned i kväll att avnjuta i samband med att grillen blir färdig och de hemmagjorda hamburgarna blir färdiga.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej
    Har följt er blogg sen blondinbella lade upp en länk till er blogg. Som gravid själv är det roligt att läsa om andras resa i samma skede i livet. Ni har en kul och öppen blogg och tackar för det. Jag som ni går på samma BM ställe å antar att även ni skall föda på BB stockholm på Danderyd. Undrar bara om ni har någon uppfattning om det stället? Har blivit erbjuden en rundtur där och man hoppas ju på det bästa men sen var jag inne på Carolina Gynnings blogg å läste hur hon hade blivit behandlad där… (ja, allas upplevelse är inte den andra lik men tänk om…) man e ju redan halvt skrämd som förstföderska om hela förloppet som komma skall… hur är era tankar kring det hela?