Angelica Lagergren

Kort men händelserik vecka framför mig

20140110-071408.jpgIdag händer det mycket. Vi har tillväxtultraljud på lunchen, sen jobbmöte efter det och ikväll ska vi på del ett av två i den föräldrakurs som vi ska gå, som är gratis via BVC. Vi funderar på att gå en profylaxkurs tillsammans sen, en där det bara är jag och Angelica och kursledaren. Har ni tips på några bra så får ni gärna kommentera nedan.

Jag ser väldigt mycket fram emot lunch idag, ska bli så himla roligt att se lilla Alice igen. Det är nästa fem månader sedan vi fick se henne första gången på KUB. Lika pirrigt och overkligt varje gång.

pappapoddenDet är ju annars måndag idag, om nu någon skulle ha missat det, vilket betyder att det finns ett nytt avsnitt av Pappapodden ute, underbart att köra bil till jobbet (eller nja, jag parkerar vid Universitetet och tar tunnelbanan därifrån) och lyssna på lite pappasnack med solen som värmer genom bilrutan.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maja

    Jag och min sambo var på en superbra kurs med helt fantastiska barnmorskor precis. Vi är väldigt nöjda och fick bra verktyg till förlossningen.

    Mycket nyttig info och praktiska tips både för mamman och pappan att använda sig av, både innan och under förlossningen. Gå hos dem om ni har möjlighet.

    Barnmorskorna jobbar dessutom på Danderyd, har ni tur får ni någon av dem när ni ska föda, isf Grattis 😉

    http://vagafoda.se