Angelica Lagergren

Det här med att andas…

20140526-100746.jpg
Ahhh en panikens morgon! I helgen har jag upplevt det lättare att andas och jag tänker att det förmodligen är för att Alice lagt sig med huvudet nedåt. Men… Inatt undrar jag om hon boat in sig precis under mina lungor istället. Idag är det så jobbigt att andas att jag på riktigt tror att jag kommer svimma av syrebrist. Tur att vi ska kolla till henne idag!

En annan grej jag verkligen har problem med är kissandet. Jag kissar ofta och mycket. Eller nej, inte mycket. Ibland kommer det nästan ingenting. Men igår när jag nös kissade jag på mig! Jag måste ta tag i det här med knipövningar på allvar.

Hur gör ni andra gravida för att komma ihåg knipövningar? Ställer larm på mobilen?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vemejag

    Ladda ner appen Knip! Jag har satt alarm 2 ggr om dagen, den hjälper oxå till med att hålla koll på sekunderna när man kniper! Skitbra app! Jag började med 2 sek knip o klarar nu 6 sek knipet…

    Hoppas på att slippa behöva kissa på mig, tyvärr vanligt idag…

    Good luck!

  2. Jill

    Jag har kissat på mig två gånger men jag tänker att det måste ha att göra med barnets position. Om man är lite kissnödig och ungen ligger och trycker på blåsan samtidigt som man nyser så är katastrofen ett faktum! Nu ska jag nog börja ta det där med knipövningar på allvar för jag vill inte kissa ner mig varje gång jag nyser eller är ute och springer, eller skrattar, eller lyfter något, hjälp!

    Finns det något idiotsäker app så att man inte glömmer?

  3. Sophie

    Jag säger bara att göööör knipövningar. Jag trodde inte att det skulle vara så viktigt som det är! Nu nio månader efter förlossningen kan det fortfarande läcka när jag nyser! Inte roligt!