Angelica Lagergren

Träningen får vänta!

Tanken var att jag skulle sätta på mig träningskläder och göra några övningar utomhus. Men…

  1. Min pilatesboll som jag behöver ligger på vinden och dit tar jag mig inte med den här magen.
  2. Det är för varmt. Jag smälter bort. På riktigt! Hur klarar ni andra gravida av värmen?
  3. Alice lever runt som en vilding så magen känns så spänd och hård att jag känner mig otympligare än ett kylskåp.

Jag sitter i skuggan nu med spf 30 och ska äta lunch och läsa mama. Träningen får vänta helt enkelt, men det känns helt okej det också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag flyter bort och stannar inne så länge det bara går… Fötterna och benen är svullna och värker… Fasat för att sommaren kommer vara såhär varm…

  2. Madelene

    Går in i v.34 på söndag och nu börjar denna värme bli jobbig! Inte har man (jag iaf) så mycket kläder att välja på i denna värme 🙂 men mycket glass, vatten, Cola och fötter i högläge funkar hyfsat bra! Så kul att följa dig!!

  3. Erika

    Det gör jag inte.. Känner ett konstant behov av att slänga mig i en iskall pool.
    Vi bara måste köpa en pool!!!! Vecka 36 idag för min del och jag förstår inte hur jag ska palla typ 5 veckor till, Jesus lord! Du kan spana in mitt blogginlägg från idag, mina fötter och ben är 5x så stora som innan graviditeten.. Helt otroligt vad ett barn kan göra mot en 😉

  4. Felicia

    Ja värmen alltså… får panik. Går in i vecka 30 på måndag och förstår inte hur jag ska klara mig till den 10 augusti + ev 2 veckor till??

  5. Jennie

    Jag verkar mest få mina värmeslag på kvällen, om jag får alls, så på dagarna har jag varit ute o promenerat o solat precis som vilken annan semesterdag som helst 🙂 Är det någonting som behövs göras hemma, som att städa eller något annat mer ansträngande så gör jag det på morgonen medan det fortfarande är svalt.

    Får jag för varmt så ligger jag i soffan eller något svalare rum med fläkten på o ser till att dricka mycket. Det har räckt för mig. Skulle det bli olidligt så skulle jag hoppa in i duschen o kyla av mig eller tappa upp ett kallt bad/fotbad.

  6. Alexandra

    Jag ligger inomhus i lägenheten där det är rätt så svalt. Ska hälla i mig lite mer kallt vatten så jag inte svimmar pga värmen. 🙂