Angelica Lagergren

Sommarfrukost och tacksamhet!

20140521-094207.jpg Idag sov jag verkligen länge, men natten har varit sådär. Jag har svårt att vända mig i sängen. Magen är liksom tung och otymplig. Det känns som jag klagar mycket, så jag vill bara påpeka att jag är väldigt tacksam och lycklig över att få gå igenom en graviditet. Det är långt ifrån alla som får det (alla vill ju inte, men jag tänker på de som kämpar för ett plus men inget händer).

Jag är så tacksam över att jag snart ska få bli mamma. Så lycklig över att se hur magen växer och trots att det gör sjukt ont när Alice sparkar mig i revbenen är jag faktiskt glad över det också.

Nu ska jag fylla på kroppen med energi. Jag skulle på riktigt kunna äta jordgubbar med mjölk varje dag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maggan

    Jepp, jag är en av alla dem som kämpar, men inte med att få plusset. Är smått överhormonell så plusset kommer nästan alltid på första försöket, sedan går jag runt och svär och gormar över hur hemskt det är att vara gravid och att jag ska nog aldrig mer bli gravid fast jag egentligen är så otroligt lycklig. Fram tills det där olyckliga beskedet kommer att bebis mpr lika dåligt som jag. Suck. 4 graviditeterbakom mig nu (senaste avslutades för 6 veckor sen) och alla har avslutats mellan vecka 11 och 20. Förjävligt, och jag fullkomligt hatar att vara gravid, förutom tanken på att det någon gång ska lyckas för oss också.. <3

    det jag vill säga med detta klagobrev är att jag nog förstår dig fastän jag själv kämpar. En graviditet är en så fruktansvärt jobbig period att gå igenom, och du måste få klaga. Att stänga allt inne skulle nog döda dig långsamt. Man måste bara försöka hålla hoppet uppe och vänta på morgondagen, för den kommer att komma, och då kommerdu snabbt att glömma hur hemskt det var.. kram!

  2. Joss

    Vågar du äta skivad, rökt skinka? Enligt rekommendationer på Livsmedelsverket har jag för mig att man bör avstå. /nojig blivande mamma 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Japp, det står på livsmedelsverket att det ska undvikas mot slutet av hållbarhetsdatumet. (Risk för listeria) Jag köpte skinkan igår. 🙂 kram A.