Angelica Lagergren

Gulligt sms från lillebror.

bild (2)Åhh jag blev så himla glad när min lillebror skickade det här sms:et. Så gulligt att han tagit en bild på omslaget till Vi föräldrar Gravid. Varje gång jag ser tidningen i butik har jag lust att köpa ett nummer, haha. Men det går ju inte rent ekonomiskt, och vad ska jag göra med alla tidningar? Tapetsera en vägg kanske?

Vi har i alla fall bestämt att vi ska framkalla bilderna från reportaget inne i tidningen och rama in och sätta upp i Alice rum. Det behövs tavlor där inne, för nu är det helt tomt på väggarna. Jag tror att det kommer bli superfint!

bild 3 (1)bild 2 (2)

Nu är det dags för mig att ta en dusch, äta lunch och sen stappla mig ut på en långsam promenad. Min högra höft (artros-höften) har bråkat exakt hela natten, så jag känner mig som en vandrande zombie. Jag kan nu alltså enbart ligga på vänster sida… Ligger jag på rygg känner jag att det är svårt att andas. Ligger jag på höger sida känns det som jag ska gå sönder av smärta… Så vänster sida, se fram emot enorma liggsår! 59 dagar kvar till BF och jag hörde precis ett knäpp-ljud från magen… Mer om det i eftermiddag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Det där med knäpp från magen! Nu vet jag ju inte om vi menar samma, men det låter som en led som knäpper till och tom min sambo kan höra det! Trodde jag inbillade mig de första gångerna och som tur var var jag hos bm idag och kunde fråga henne. Jag trodde jag var den enda som var med om detta fenomen men tydligen var det ganska vanligt och man har ingen aning om vad det är! Hon trodde inte att det var bebisen som

    Knäppte iallafall som jag läste på familjeliv vilket kändes skönt.. Hur hemskt hade inte det varit om bebisens stackars leder knäpper så högt??