Angelica Lagergren

Tårar och barndom.

Jag inledde precis morgonen med att storgråta. Alltså verkligen hulkgråta rakt ut. Ganska skönt faktiskt. Jag tittade på ett inslag på tv4 med en kvinna som är döende i cancer, hennes två barn var med och blev intervjuade. Ni kanske och sett det för man har fått följa den här familjen i flera månader. Det är några i min närhet som gått bort i just cancer, som är en fruktansvärd och sorglig sjukdom. Och jag blev så berörd av inslaget att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna.

Jag var tvungen att smsa mamma och skriva ”Lova mig att du aldrig dör”, ett löfte jag vet att hon eller någon annan aldrig någonsin kan ge.

20140518-100057.jpg
Igår smsade mamma den här bilden till mig och min tvillingsyster, hon håller på och rensar massa lådor med foton. Jag älskar att titta på bilder från vår barndom och jag är så glad att jag ser tillbaka på barndomen som ljus och kärleksfull. Så är det verkligen inte för alla. Här vid blommorna i Mörby centrum passerade vi varje dag på väg till dagis. Och vi hade ofta eller alltid likadana kläder men i olika färger.

Nu – kaffe och en dusch!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Såg också inslaget på tv4 o satt o grät. Jobbar inom sjukvården så har sett en del, men det här var så fint skildrat och berörande. Sen gör väl gravidhormonerna sitt till också.