Angelica Lagergren

Barnvagn från Brio – Go Next

bild

Nu sitter jag och äter frukost och när jag sneglar åt höger står en barnvagn inne i vårt vardagsrum. Det känns helt overkligt! Vi har ju köpt och fixat väldigt mycket till Alice, men barnvagn hade vi väntat med. Det är liksom först nu det hela känns på riktigt, vi ska liksom få en liten bebis om några veckor. Vi har fått en vagn för att testa den för BRITAX Nordiska Barn AB. Vagnen Alice kommer kuska runt i är Brios ny vagn, Brio Go Next.

20140512-091834.jpg

När den kom testade vi direkt att provköra den upp till min tvillingsyster (som bor 15 meter bort typ). Jag tyckte att det var lite pinsamt eftersom alla grannar säkert tänkte ”Åhhh, nu har deras bebis kommit!”. Stefan däremot gick stolt som en tupp med vagnen framför sig. När vi testat den på riktigt (i juli när Alice är här) får ni såklart veta vad vi tycker om vagnen. Då kan ju även jag gå runt i vårt område utan att vara rädd för grannarnas blickar, haha.

/ Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annett

    Oj, herregud vad lyxigt. Den vagnen har vi beställt. Kostar en förmögenhet. Vad lyxigt att få den, man borde visst blogga… Vi har dock valt den i en snyggare färg! 😉

  2. Åsa

    Åh, vi kommer också ha en Brio Go! Den verkar super 🙂 när vi provkörde bil häromveckan var vi ju såklart tvungna att ta med vagnen för att se om den fick plats i bagageluckan, lite samma pinsamhetskänsla där 🙂

  3. Karin E

    Vad schyst att få låna en vagn så där (eller ni kanske har fått den?)! Vi var och kikade på vagnar igår och Brio Go/Go Next var en stor favorit. Vi kommer dock inte köpa den utan en vagn från Kronan som passar våra behov lite bättre och dessutom är flertalet tusenlappar billigare. Min man liknade lite grann en tupp när han knallade runt och provkörde vagnar i butiken, han gick verkligen upp i det och såg mycket stolt ut.