Angelica Lagergren

Vecka 31.

20140511-123155.jpg

20140511-123201.jpg Äntligen en ny vecka! Så mycket som jag längtar efter förlossningen nu, det är helt otroligt. Tiden går snabbt och långsamt samtidigt, hur det nu går ihop. Det känns som att det var en vecka sen vi var hos barnmorskan senast men det var en månad sen så på tisdag ska vi dit igen. Då ska vi kolla alla mina värden igen och såklart mäta magen och lyssna på Alice lilla hjärta.

Vecka 31 alltså, det står att hon är typ 43 cm lång (40 cm i en annan app!) och väger cirka 1,6 kilo. Från och med nu tänkte jag börja spela musik från min gamla speldosa (som jag hade som bebis) varje kväll så att hon kanske känner igen den när hon kommer ut. Det är en himla mysig melodi faktiskt.

Nu är det dags för brunch med Stefan. Ska bli mysigt/gott/underbart!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Herregud vad vacker du är! Är själv i vecka 22 och känner mig lite som en flodhäst 😉 Har precis hittat hit faktiskt & måste säga att ni har en underbar blogg med otroligt välskrivna inlägg. En riktig feelgood-blogg!

  2. Malin

    Hej! Det vore så roligt om du och Stefan kunde skriva ett inlägg om era tankar och funderingar kring att bli föräldrar! Hur ser drömbilden ut? Hur tror ni att ni kommer bli som föräldrar, vem blir den ”onde” och vem blir den ”gode”? Finns det något som skrämmer er inför framtiden? Ja lite såna saker 🙂 vore roligt att höra det från bådas perspektiv!

    Tack för en fin blogg!