Angelica Lagergren

Hemligheten…

Nu får vi äntligen berätta mer om vår medverkan i tidningen Vi föräldrar Gravid! Som vi har längtat efter det, jag som har så himla svårt att hålla hemligheter har varit riktigt duktig. Tidningen kommer ut i butik på torsdag!

bild18Duktiga Li Svärd Edwall stylade mig och Stefan på plåtningen. Fotograf var Anna-Lena Ahlström som verkligen fick mig att känna mig avslappnad. Smink och hår gjorde Elva Ahlbin.  

Vi plåtades och intervjuades för ganska länge sen och nu har resultatet äntligen landat i butik! Det känns så himla roligt att hålla tidningen i sin hand. Helt overkligt faktiskt! Jag som i vanliga fall jobbar med tidning (är redaktör på VeckoRevyn, men är ju sjukskriven nu på grund av foglossning) är ju van att vara den som ställer frågorna. Och vara den som sitter och väntar i timmar när personen som ska plåtas sminkas och fixas.

Nu fick jag vara huvudperson (eh… Stefan också såklart, haha) för en dag och det var superkul! Jag blev sminkad, fick håret fixat och sen stod jag framför kameran i flera timmar. Vi körde några klädbyten men i tidningen är favoritklänningen från Malina på. Den är inte min tyvärr, den fick jag låna på plåtningen, och det är ingen gravidklänning så nu hade jag förmodligen inte fått på mig den igen… Men om den finns att få tag på nästa vår/sommar ska den absolut bli min.

bild 2 (2)Det är ett långt reportage i tidningen (4 sidor!) där vi berättar om våra tankar och funderingar kring att bli föräldrar för första gången. Jag pratar om blödningen jag hade, besöket till BB och om varför jag hoppades att det skulle vara en liten tjej i magen. Och det bästa av allt? Jag pryder även tidningens omslag. Det är i ärlighetens namn en dröm som gått i uppfyllelse.

bild 3 (1)Är du gravid (eller är partner till en gravid) och vill läsa Sveriges bästa gravidtidning? Ja, men spring och köp den här tidningen! Jag säger inte att det är den bästa bara för att jag är på omslaget, jag tycker verkligen att Vi föräldrar Gravid är den bästa tidningen för dig som väntar barn. Den svarar verkligen på alla frågor och funderingar jag har.

Här kan du spana in ett videoklipp vi gjorde under plåtningsdagen. Vi har lagt upp det förut, men för er som inte sett det kanske det kan vara kul att se hur det gick till.

[youtube width=”640″]http://youtu.be/0BbU3-jycf4[/youtube]

 

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Så himla kul, för i just det här numret är min sambo också med! Han är en av killarna som skriver på bloggen Lattefarsor, och dom är med i ”Duellen”, om att ta reda på kön eller inte 🙂 Vilket sammanträffande att det var i samma nummer 🙂

  2. Sofia

    Åh vad vacker du är på alla bilder! Jag är gravid och ligger precis en vecka före dig 🙂 Vi ska också få en flicka, hon ska heta Julie 🙂 Jag har också en fråga om den tukrosblåa klänningen från Lindex, var den så ”stor” att du tror du skulle kunna ha den nu? Alltså i gravidvecka 30+? Vi ska ta gravidfoton då jag är i vecka 33 och tycker den gör sig så fin på bild 🙂 Den finns tyvärr inte att prova här där jag bor så det blir att beställa i sånt fall!

    Sofia

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej! Åh vad roligt att ni också ska ha en liten bebis 🙂 Ja, jag tror absolut att den passar. Som jag minns den var det massa, massa fladdrigt tyg. 🙂 Kram Angelica

  3. Simone

    Hej! Va roligt för er, såå fina bilder! Är bara lite nyfiken på vad själva hemligheten var? Tänkte, att ni har ju redan lagt ut backstagebilder, filmen, berättat vilken tidning osv, så det var väl inte direkt nån överraskning att det var ett gravidreportage i en gravidtidning eller är det jag som inte förstår? 😀 Kram!

  4. Amanda

    Vad skoj! Älskar den klänningen på översta bilden (den turkosa från lindex -är det väl?) och har funderat på att köpa den till ett kombinerat dop/bröllop men har inte kommit till nån butik som har den inne än (finns ju bara i utvalda butiker) tänkte om du kanske har fler bilder ”backstage” med den på som man kan få se? Haha… Förvisso är du gravid vilket inte jag är så den kanske bara får mig att se ”plufsig” ut med tanke på allt tyg? Tror du den kan passa på dop/bröllop (där fokus ligger på dopet) ska dessutom vara gudmor så alla kommer se mig 😉

    Hehe, långa o många frågor här nu va 😉

    Tycker förövrigt att er blogg är så mysig! Så kul att följa er!

    Amanda

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Ja, den var så himla härlig den klänningen, luftig, lätt och som du skriver – väldigt mycket tyg. Här på bilden nålade stylisten in klänningen mellan benen för att magen ska framhävas på bilden. Jag tror att den passar utmärkt på dig som inte är gravid. Och den kommer vara fantastisk på ett dop! 🙂 Hoppas att du hittar den någonstans! Och tack för att du läser vår blogg! Kram Angelica