Angelica Lagergren

Det där med allergi

Jag jobbar hemifrån idag. Spendera morgonen på lättakuten här i Åkersberga för att nu går det inte längre. Min receptfria allergimedicin som har funkat superbra de senaste tre åren vägrar hjälpa i år. Så nu har jag fått receptbelagda tabletter, ögondroppar och nässpray. Mitt vänstra öga har svullnat upp så har en sprängande huvudvärk av det, näsan rinner och bägge ögonen kliar.

Det finns ju dock två stora fördelar med att jobba hemma, även om detta är typ enda dagen som Angelica inte är hemma.

  1. Gott kaffe, jag vet inte varför men så få jobb har riktigt bra kaffe.
  2. Inga köer till och från jobbet. Det ligger en väska i trappen, men det är också allt som har hindrat mig att från att ta mig till jobbet på ett så smidigt sätt som möjligt.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.