Angelica Lagergren

Fredag = tacos!

20140425-191508.jpg

20140425-191512.jpgVi är ju som ni kanske vet ett par som ÄLSKAR tacos, tv och godis på fredagar. Stefan tog precis några bilder på mig ute på gatan (där typ alla grillar idag!) men vi åkte och handlade grejer till tacos.

Bästa fredagarna tycker jag är när Idol går på tv. Let’s dance är helt okej men när Idol går kan jag på riktigt få lite tårar i ögonen när jag tänker på fredagsmys, haha. När blev vi så vuxna/tråkiga? Det känns som det var hundra år sen jag var ute och festade varje fredag och lördag och låg bakis som en klubbad säl på söndagarna. Jag och Jessica bodde tillsammans i en period och då var det fest jämt. Och mycket McDonalds och godis på söndagarna… Huuh jag får ångest av att tänka på söndagsångesten jag hade. Vem ringde jag klockan tre? Hur många fyllesms skickades? Och hur många hundralappar la jag på shots?

Nej, var sak har sin tid. Nu är jag sjukt nöjd med att äta tacos, klappa på magen och somna innan 22-nyheterna. Och jag riktigt längtar efter nästa kapitel i livet då vi är tre i soffan under våra fredagsmys. Hoppas att Alice älskar Idol, Melodifestivalen och Big brother lika mycket som jag. Och tacos. Hon får gärna älska tacos.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.