Angelica Lagergren

10 saker ni (kanske) inte visste om mig

Josefin har lagt upp en lista i sin blogg som jag snor rakt av. Eller nej, jag har ju såklart skrivit egna saker, 10 saker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag spelade dum första gången jag och Stefan träffades, jag låtsades att jag inte kunde hälla upp bål på en fest utan att spilla i hopp om att han skulle hjälpa mig/börja prata med mig. Det funkade ju… Eller Stefan tyckte (har han berättat i efterhand) att det var lite konstigt att be om hjälp med en så pass enkel sak.

78128_463096724606_7512255_oKvällen då jag och Stefan träffades och jag spelade dum. 

2. Jag friade till Stefan efter bara åtta månader tillsammans. Han sa ja (Pjuhh!) och vi gifte oss på Tyresö slott den 17 augusti förra året. Min klänning är designad av bästa Ida Sjöstedt och jag får ganska ofta frågor om jag vill sälja den, men jag älskar den alldeles för mycket för att kunna sälja den. Den hänger på en galge uppe i vårt kontor. Jag ler varje gång jag ser den.

1278029_10153329114315381_1238062239_oDen lyckligaste dagen i mitt liv – bröllopsdagen! 

3. Jag har egentligen ganska mörkt brunt hår men har blonderat mig i flera, flera år. Redan när jag var typ 10 år sa jag till mamma att jag ville vara blond, men då fick jag såklart inte bleka håret. När jag var 12 färgade jag det kastanjerött istället. Riktigt fult på mig. En gång blonderade jag håret så mycket att hälften trillade av/blev tuggummi så jag köpte en halvperuk som jag envisades med att använda varje gång det vankades fest.

353_86607275380_2046_nMella, tvilling, jag och Elin. Det här är min naturliga hårfärg, jag tror att jag är 17 eller 18 år på bilden och vi åkte till Gotland och festade och sov i en bil… 

105_13360525380_2886_nMin hemska period med halvperuk… Håret var i plast och såg helt fruktansvärt ut i verkligheten. 

4. Jag har haft tandställning i tre år och jag hatade det. Det fastnade alltid mat i tandställningen och även fast det är över 10 år sen jag tog bort tandställningen är jag supernoga med att kolla om jag har nåt mellan tänderna.

5. Jag har fobi för kladd, hudlotion och balsam. Jag undrar på riktigt hur det ska gå för mig med en liten bebis. Jag får rysningar av bara tanken att tänka på kladdiga små fingrar och en kladdig mun… Jag kanske vänjer mig? Eller, det måste jag ju.

6. Jag har suttit som målsägande i två rättegångar. En man jag var tillsammans med misshandlade mig flera gånger. Tyvärr fanns det inga vittnen (eftersom han slog mig hemma) så den långa, hemska dagen i rätten slutade i en friande dom. Jag har gått vidare men jag kommer aldrig att förlåta honom. Den andra rättegången hade jag fått min identitet kapad av en man jag aldrig träffat. Han hade förfalskat min signatur och försökte få tag i pengar i mitt namn.

7. Jag och min tvillingsyster har varit med i tv-programmet ”Du är vad du äter”, det var sex år sen. Det händer att folk på fester fortfarande säger ”Men gud vad jag känner igen dig, var inte du och din tvilling med i Du är vad du äter?!”. Då ljuger jag och säger nej, haha. Jag älskar inte att prata om det då vi framstod som två sushi-ätande stureplans-wannabes.

Skärmavbild 2014-04-24 kl. 17.37.43Riktigt härlig beskrivning av oss… Haha. Prinskorv dög och duger gott och väl! 

8. Jag skrattar ofta så mycket att jag kissar på mig. Helt sant. Senast det hände var idag. Det är svårt att hålla tätt när man är gravid, men det här hände även innan jag hade en liten bebis i magen… Ganska annorlunda.

9. Jag var så dålig på matte när jag gick i högstadiet att jag fick gå i en stödgrupp med en rysk lärare som hette Anna. Vi var bara fem personer i gruppen och hon hjälpte mig att få godkänt. Jag hatar allt som har med siffror att göra och kan absolut inte räkna i huvudet. Man kan inte vara bra på allt, heter det ju.

10. Jag trodde länge att jag var sjukt duktig på gymnastik som liten men mamma berättade för ett par år sen att både jag och min tvillingsyster var riktigt dåliga… Vi kunde inte ens göra kullerbyttor men hon lät oss såklart gå på gymnastik för vi tyckte att det var så kul… Jag minns att jag kände mig som en stjärna i gymnastiksalen när vi hade uppvisningar. Jag är i alla fall glad att mamma peppade oss trots att vi förmodligen skämde ut oss, haha.

25387_100567279979280_547947_nSmå och gulliga, men några viga gymnaster har vi aldrig varit jag och min tvillingsyster. 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken iDA

    Vilken kul lista! Gillar inte heller klet och klibb. Tror dessvärre inte att det är barnets kletiga fingrar och mun som blir värst. Finns ännu värre områden på en bebis har jag hört…. Och med lite otur kan det området sträcka sig från låren till långt upp på ryggen. Men, men, det är bara att bita ihop. 🙂 Lycka till, när det väl är dags.

  2. Emilie B

    Hahaha tack för skratten!! Kul att du bjuder så öppenhjärtligt! O såå söta ni var som små viga eller ej! 😉

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Malin,
      Det kommer så fort köket är klart. Det är lite kakel och täcksidor kvar. / Stefan