Angelica Lagergren

Vaken.

Jag är redan vaken men ska försöka somna om… Jag vaknade för en halvtimme sen, dels av att Alice utförde cirkuskonster i magen (älskar det), men också av att mina handleder typ var böjda åt fel håll?! Jag är överrörlig och det har blivit värre med graviditeten. Jag har ofta ont i handlederna när jag vaknar, men som jag skrev så vaknade jag nu av att jag låg på händerna i en konstig vinkel…
Har ni varit med om det? Gravida som icke gravida? Det känns som jag skulle behöva små skenor som liksom stöttar upp handlederna när jag sover.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag är också gravid och ung. lika långt gången som du. Jag har också problem med handlederna, så pass att jag knappt har någon styrka i händerna när jag vaknar. Jag blev ordinerad att gå till arbetsterapeuten på min vårdcentral och där fick jag handledsskydd med skenor som jag sover med. (det kostade inget). Sedan jag börjat använda dessa har jag knappt några problem med handlederna! Det heter tydligen karpaltunnelsyndrom. Testa!

  2. MH

    Sjukgymnaster kan ordna stöd i någon typ av kraftigt tyg med kardborrband som hindrar handleden att vinkla sig. Jag har fått det p.g.a. överrörlighet när jag gör i vissa rörelser i vardagen.