Angelica Lagergren

Längtan efter dig.

20140423-201439.jpgLilla tjej, tänk att jag längtar så mycket efter dig trots att vi aldrig har träffats. Jag längtar efter att se hur du ser ut, vem du är lik och jag längtar efter att få lära känna dig. Vem är du? Vad kommer du ha för drömmar? Kommer du precis som jag vilja bli sjörövare när du blir stor? Den drömmen blev aldrig sann för mig, och tur är väl det egentligen…

Kommer du som jag ha bruna ögon eller kommer du få pappas stora blå? Kommer ditt hår bli tovigt när du sover för att du precis som jag rör dig supermycket i sömnen? Eller kommer du ligga helt still som Stefan?

Redan nu försöker jag få kontakt med dig genom att buffa försiktigt på dig och se om du sparkar tillbaka… Jag försöker lära mig när du är vaken och när du sover, men när jag precis tror mig veta hur du är ändrar du dina rutiner.

Jag vill vara en stark mamma och en bra förebild för dig. Jag vill att du ska kunna komma till mig och prata om allt, även sånt som du tror att jag kommer att bli vansinnig över… Jag vill lära dig att det är viktigt att vara snäll och inte se ner på andra människor.

Älskade dotter, fina Alice. Jag längtar efter att bli din mamma. Jag älskar dig redan så mycket, du är redan mitt allt.

Snart är du här hos oss, men inte för snart. Du får gärna vänta i 80 dagar… Men sen är du mer än välkommen. Du är så efterlängtad mitt älskade lilla Frö. Tänk att du varit du sen den där dagen jag såg ett plus på stickan. Fina, fina du. Världens vackraste plus.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Inte för att det är helt säkert, men Alice kommer förmodligen få bruna ögon, som du, eftersom det bruna anlaget dominerar över det blå 🙂

    1. M

      Fast det kan ju också vara så att den med bruna ögon har en blå och en brun ”ögonkromosom” (minns inte ordet) och att den blå skickas vidare:)