Angelica Lagergren

Tävling: Mini-spa med er minsta

Minicare presskitVi fick mail i veckan från ACO som lanserar en ny mild hudvårdsserie för föräldrar och barn, Minicare. Minicare är utvecklat från Miniderm och är till för en vardaglig hudrutin för dig och era barn. Minicare Baby är även till för de allra minsta små bebisar (även nyfödda). Mer om ACO Minicare hittar ni här.

ACO Minicare produktserieSå, nu till tävlingen! Vill ni ha ett Mini-spa kit innehållande produkter från ACO hemskickat till er? Då lämnar du en kommentar på det här inlägget med din e-mail och en kort motivering om varför just du ska få detta kit. Enkelt eller hur? Tävlingen avgörs sista april och vinnaren kontaktas via e-mail.

Som ni vet så brukar ju jag få smörja in Angelicas mage med mandelolja då hon inte gillar att ha olja eller krämer i händerna, så det kommer ju även bli jag som har mini-spa med Alice när det är dags för oss att ha vår mystid tillsammans.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Väldigt fint spa -kit, såklart jag skulle vilja vinna det och använda till vår lilla prins när han äntligen kommer till oss i juli månad. Älskar spa produkter, men riktigt spa är inte riktigt prioriterat just nu 😉 allt det bästa för vår lilla son <3

  2. Miah

    Hej! Jag tycker att min syster förtjänar att vinna det här fantastiska korgen med produkter. Hon skall bli mamma i August och anledningen till att jag tycker att hon förtjänar den är att hon är världens bästa syster som alltid ställer upp i alla lägen oavsett. Hälsningar Miah

  3. Malin-tvillingmorsan♡

    Åh! Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit till tvillingarna! Dom älskar att bada & bli insmorda , och jag älskar att ha nybadade bebisar! Det blir mycket bad med två små som kräks på sig själva, och varandra!

    Plus är det mysigt att få lite egen tid med dom 1 & 1 när jag badar dom! 🙂 annars är det mest båda två & full rulle! Men vid badet så får dom vara ensamma & mysa med mamma !

  4. Sara

    Har en dotter på 3,5år som precis har blivit syorasyster. Om vi vinner detta ska det få bli min och hennes ”egentid”. Lycka till med graviditeten. Kram//Sara och Towe

  5. Madelene

    Hej!

    Jag väntar mitt första barn nu till sommaren och tycker att min bebba förtjänar att vinna detta fina kit. Dessutom hade jag blivit gladare än alla här tillsammans om jag för en gång skull, skulle vinna en tävling! Pick me! <3

  6. Susanne Grubbström

    Hej på er! 🙂 följer er blogg och väg till att bli föräldrar. Supermysig läsning. Jag är gravid i slutet vecka 28 och har under min graviditet haft problem med klåda och annat tjafs. Skulle bli superglad om jag vann! Jag och min sambo rår om varann för lite, använder vårt badkar ytterst sällan så detta skulle absolut göra susen 🙂 önskar er all lycka och ett stort lycka till med Alice! Kram från mig!

  7. Elin - flieo

    Åh, precis en sån tävling jag skulle vilja vinn just nu.
    Har en 2åring hemma med superkänslig vår hud samt är gravid i V24 och sjukskriven sedan en tid tillbaka med svår foglossning och smärtsamma sammandragningar. Så skulle verkligen behöva detta kit för att muntra upp vardagen lite:-)

  8. Maria Andersson

    33 veckor har gått, troligtvis 7 kvar. Under tiden som är kvar tänker jag försöka att ta hand om mig lite extra. Men när knodden kommer vill vi skämma bort honom eller henne med detta mini spa paket. Vore även en perfekt födelsedagspresent till mig själv, genom att kunna bocka av en sak på fixarlistan innan ankomst! Håller tummarna!

  9. Sofia englund

    Jag är gravid med första barnet och skulle bli jätteglad över detta kit! Det är så mycket man ”måste” veta som gravid, allt från försäkringskassans regler till barnvagnar. Skulle jag få äran att vinna detta kit så är det en sak mindre jag behöver ha ångest över att jag inte har pluggat på innan bebis kommer!

  10. Lina

    Hej finingar. Jag har också en liten tjej i magen och ( hör och häpna ) är beräknad den 18 juli jag också. Vi är mitt uppe i flytt och har fullt upp med att det, så har inte hunnit sätta mig in allt jag behöver köpa till bebisen tyvärr, bland annat alla krämer och skötprylar. Det vore därför grymt bra att vinnadet här startkottet. Kram från Lina

  11. Caroline

    Väntar en liten bebis i juli och då dennes mamma och pappa båda två har torr och känslig hud så är väl risken stor att den lille också få det! Det vore underbart att få vinna detta och göra alla insmörjningar till en mysig stund! 🙂 Nytta förenat med nöje, perfekt!

  12. Matilda från Ankars

    Åh vilken lyxigt kit! Om vår lilla bumling kommer brås på sin hudtorra mor så skulle ett sånt här kit göra susen:) Hoppas på tur så att jag kommer kunna skämma bort vår somarbebis ordentligt med härliga produkter och massage:)

  13. Mahmut

    Hej!

    Vi väntar vårt första barn i juli precis som er och min fru har surrat om dessa produkter som hon vill att vi skaffar till bebis innan nedkomst och jag tänkte att det vore skoj om hon kunde få vinna detta kit som en överraskning vet att hon skulle bli superglad! 🙂

  14. Daniela

    Om jag vann skulle jag ge detta kit till min bästa kompis och hennes son på dopdagen. De hade en ganska tuff start, så jag vill så gärna skämma bort dem så gott det går. Jag är dock student i 1,5 månad till så min ekonomi tillåter inte direkt några ekonomiska utsvängningar (LÄNGTAR TILL EXAMEN!!!)

  15. Karin

    Härliga produkter!! Till skillnad från Angelica 😉 älskar jag och min lilla tös att smörja in oss. Tösens hud skulle älska detta kit då vi hört så mycket gott om dessa. Ha det gott och lycka till med bebisen! /Karin

  16. Jenny

    Jag älskar att bada själv och har alltid sett framför mig att min lilla bebis också ska göra det. Bu är han snart ett år och jag kan räkna gångerna vi badat på en hand som inte slutar med gråt och skrik. Motivationen till att köpa massa bra produkter för ett litet minispa med Lillen är nästan borta. Senaste gångerna vi badat honom har det däremot gått bra, hoppas det fortsätter så. Detta kit skulle vi mer än gärna använda:)

  17. Daniella Eriksson

    Åh! Jag har min examenspresentation den 28:onde Maj och BF den 30:onde Maj. Det har varit en hektisk vår med massa plugg (läser medicin) och gravidkrämpor.

    Att få komma hem efter förlossningen och ha ett litet mini-SPA väntandes på mig och bebis skulle vara ett underbart avslut på denna eviga väntan och en perfekt start på en fantastiskt härlig sommar med vår nya familjemedlem. Jag tror även att pappa skulle uppskatta lite SPA-tid med sin nya baby!

  18. Christine B Fredriksson

    Är gravid i samma vecka som A, och herreeeguuuud vad mycket saker man behöver införskaffa. Jag har skrivit en shop-lista med bl.a ”Pyrets apotek ” och huuuuur skönt hade det inte varit att få ett startpaket som detta från ACO !?

    Önskar er all lycka!!

    kramar!

  19. Maria

    Hej på er!

    Vi väntar också en liten tös i juli (är i vecka 27 nu) och en aktivitet vi två päron ofta pratar om och längtar efter är att få bada badkar med vårt älskade barn. Därför vet jag att min man skulle bli eld och lågor om vi vann, så vår längtan upphöjs rejält med MiniCare produkterna!

    Kramar och lycka till, till er! /Mia

  20. O.

    Jag tävlar i smyg, för min bästa vän fick sin efterlängtade dotter igår, på (tro det eller ej) BF-datumet: Den 22 april.

    Vilket också är min kära mammas födelsedag, fast hon föddes för 66 år sedan. 😉

    Grattis till dem båda.

    Och min motivering är att jag vill överraska min bästa vän med detta kit! <3

  21. Emelie Bergquist

    Jag skulle vilja vinna detta underbara kit för att jag själv är hur känslig som helst mot just andra produkter än Apotekets, och min lilla som kommer i juli vill jag självklart ge det bästa, skönt att använda när man är liten och det är sommar ute! Sedan att man får en mjuk och go bebis att mysa med är ett stort plus!

  22. Sandra

    Väntar vårar 4-de barn 27/7 och alla har födds väldigt torra och måste smörjas in, har tyckt att miniderm har varit jätte bra och det skulle vara jätte roligt att prova den nya serien 🙂

  23. Therese

    Om jag vann skulle jag ge bort det till min barndomskompis som ska få barn i juli. Hon har en tuff graviditet och behöver extra pepp och uppmuntran.

  24. Hanna

    Åh, jag vill jättegärna vinna 🙂 Efter en tuff tid skulle det vara kul att få vinna nåt som piggar upp både för mig och vår tjej som kommer i augusti <3

  25. Sofia

    Jag tänker själv väldigt mycket på vad jag använder på min egen hud och det kommer ju att bli 1000 gånger viktigare att välja riktigt bra hudvårdsprodukter till lill*n framöver. Den 29 augusti är vårt lilla underverk beräknat och jag längtar så otroligt mycket efter den dagen! Nu hoppas jag att jag vinner detta fina Minicare-kit så att liten får vara ren och mjuk när h*n tittar ut!

  26. Jennifer

    Åh jag vill hemskt gärna vinna detta till min sambos brors lilla dotter som anlände till världen IDAG (22 april) 🙂 kram

  27. Emelie

    Har beräknad födsel precis innan er och nu börjar man ju samla på sig alla nödvändiga saker och göra sig beredd inför bebisens ankomst. Det vore väldigt skönt att kunna pricka av en sak på listan. Man har ju inte jättebra koll på vad exakt man behöver till skötbordet så att få ett färdigt kit vore väldigt lyxigt tycker jag 🙂

  28. Sofie

    Vilken passande tävling för mig! Jag är gravid i v. 21, och är väldigt noga med vad jag smörjer in mig med, och det kommer självklart vara precis lika viktigt (om inte mer!) vad som åker på bebis hud. Efter att ha läst på om innehållet så kan jag bara hålla tummarna för att jag får ta del av det här fina kitet!

  29. Maria Godin

    Även vi går i väntans tider och längtar efter vår lilla tjej i magen som är beräknad 23 juli. Ett minispa vore mysigt att unna henne som är så efterlängtad.

  30. Maja

    Jag vinner gärna mini-spa kit, varför? Jo för vi väntar en mini och bor i en mindre lägenhet så ska det va spa, lär vi ha mini-spa 😉

  31. Sandra

    Jag vill vinna! Väntar precis som er tillökning mitt i högsommarvärmen! Kanske föds till och med våra bebisar på samma dag! Beräknad är hon eller han i alla fall till den 20/7…. Tittar till er blogg varje dag och det är spännande att följa er resa på väg till det ljuvliga småbarnskaoset 😉 Det skulle hur som helst kännas helt rätt att bada min lilla mikro i de här fina produkterna. Pick me, pick me! Hoppas att foglossning och andra krämpor strax är ett minne blott! Kram, Sandra

  32. Maria

    Jag är gravid i v 29 och hittills har graviditeten gått som på räls. Tills i onsdags när jag fick åka in till sjukhuset med en blödning och kom ut därifrån två dagar senare med en sjukskrivning och order att vila. Inte riktigt vad man tänkt sig men bara att acceptera läget. Har hittills inte köpt något till bebisen, det hade jag ”sparat” till min ledighet innan bebisen kommer i sommar. Nu blir det inte några shoppingturer på stan direkt och därför hade jag blivit jätteglad över att vinna kitet från Aco, inte bara som en tröst i eländet utan även för att kunna ”bocka av” en sak på inköpslistan till bebisens ankomst!

  33. Michaela

    Jag använder mycket produkter från ACO då jag har känslig hy. Och för tillfället vidrig gravidklåda. Det vore härligt med en litet kit till lillen som tittar ut i sommar som vi båda kan få njuta av 🙂

  34. Johanna Calås

    Jag skulle sååå gärna vilja vinna detta kit. Jag väntar mitt första barn och är i vecka 28 precis som er, vår lilla prins är beräknad till 15 juni. Detta lilla kit skulle passa perfekt in i vårt lilla ”baby-apotek”.

    Jag längtar så efter vår lilla älskling, det är verkligen det största som hänt oss, jag tror ni förstår vad jag pratar om:) Nu kan tiden få gå fort så vi båda har våra skatter här hos oss!!

    Älskar att följa er på instagram och här på bloggen, som gravid vill man verkligen följa andra i samma sits, och vi är exakt i samma vecka så det är såå kul:)

    Kram Johanna

    [email protected]

  35. Sofia

    Hej! Jag skulle så hemskt gärna vinna denna korg från Miniderm och ge det till en av mina bästa vänner som är gravid. Hennes lilla prins kommer i början av juli, men har redan varit sjukskriven i en månad. Hon kämpar på hemma och jag vet att hon skulle bli så glad av att få detta kit! Kram

  36. Jess

    Jag skulle bli jätteglad över detta pris till min lilla gullegris:) precis som sin mor det en liten torris i honom bor. Så med denna vinst skulle lilla älsklingen få världens lenaste hud, minst!:)

  37. Malin

    Jag skulle gärna vinna mini-spat kitet till min lilla flicka som kommer i juni! Har hon lika torr hy som sin mor(i alla fall nu under graviditeten?!) så kommer det behövas! 😉

  38. Madeleine Feinberg

    Hej, min lilla bebis är beräknad att komma i slutet av maj, och det skulle varit fantastiskt att vinna dessa fina produkter.
    Hälsningar
    Madeleine

  39. Maria

    Jag vill gärna vinna ett kit! Min ”bebis” har visserligen blivit5 år men är en riktig liten torris som måste smörjas in både dag och natt. Så jag, eller hon, är verkligen i behov av bra och milda produkter!

  40. M

    Vi skulle hemskt gärna vilja ha ett lite. Vi behöver all spa-behandling vi kan få som är så torr över hela kroppen. Det är hans mamma också.

  41. My

    Är nu i vecka 30, så ligger strax före er! Har läst och letat efter dom bästa produkterna till lilla bebis när han kommer och det finns mycket att välja mellan!, men har hittills inte hittat den perfekta!
    Skulle gärna vilja pröva denna serie, men bor i Norge, så att få vinna detta vore helt fantastiskt! Då vet jag om det är värt att släpa med sig på flyget eller inte i framtiden 😉
    Tack för en bra uppdaterad blogg! Denna och Bellas är dom ena jag tycker är inttessanta nog att följa för tillfället!
    Hälsningar My& Lilla Matteus

  42. Marie

    Jag sitter här gravid v 40+4 och bara väntar på att få träffa den lilla tjejen som bor i min mage.. Har provat med precis alla knep för att få igång förlossningen ( har träningsvärk i vaderna efter allt spring i trappor samt sår i munnen efter all färsk annans..) Men bebisen kommer väll när den vill! Men jag skulle bli super glad för ett mini spa kit! Och jag kommer fortsätta följa er trevliga blogg även när min bebis tittat ut 🙂 kram!

  43. Selma

    Som läkare gillar jag Miniderm sedan tidigare och tycker även att ACOs produkter erbjuder god kvalitet till ett rimligt pris. Nu när jag väntar smått igen blir jag givetvis nyfiken på denna serie! Tack för en fin blogg!

  44. Amanda

    [email protected]

    Hej! Jag är gravid i vecka 27 och skulle verkligen ha nytta av ett sånt kit! Har aldrig varit på ett riktigt spa, men hemmaspa får det bli ibland när sambon orkar vara massör åt mig och magen 😉 Så det skulle kännas himla kul att kunna ha bra produkter hemma till beben när den äntligen kommer!