Angelica Lagergren

En flicka till höger

bild-(30)Alice har en fabless för att hålla sig till höger i Angelicas mage. Det har hon gjort ända sedan första början, det är liksom alltid där hon hänger i magen.

Så när Angelica i eftermiddags skickade bilden ovan blev mitt spontana och helt ofiltrerade svar: ”Ja, hon är ju ingen vänsterpartist i alla fall”.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hur tidigt märkte ni att hon föredrog höger sida? Jag är bara i v. 15 men tycker mig känna att min lilla ligger till vänster. Jag känner det när jag cyklar, att vänster ben möter mer motstånd när jag trampar och benet kommer upp mot magen.

  2. Frida

    Så gulligt :-)! Min lilla tjej ligger jämt på höger sida också, just nu när jag skriver har hon bestämt sig för att trycka upp sig mot revbenen på höger sida… Mycket märklig känsla 🙂

  3. Ami

    Hej!
    Vet inte om detta kan hjälpa er men gör ett försök.
    Vi fick vår son i februari 2013 och han låg alltid på höger sida i min mage pga att jag har en skiljevägg i livmodern så han fick begränsat med utrymme. Fick detta konstaterat innan jag blev gravid med honom och då förklarade läkaren att den sidan av livmodern som inte har graviditeten ”blir ledsen” och då kan de uppstå blödningar vilket jag hade. De är helt ofarliga men man blir såklart livrädd och orolig. De kan vara svårt att upptäcka om så är fallet för er nu när Alice redan finns där inne men kan ju va nåt att kolla upp sen.
    Lycka till å jag håller alla tummar jag har för er!