Angelica Lagergren

Total tystnad.

bild (29)Jag har legat i soffan i över 30 minuter utan att ha tv:n på. Så himla skönt! Jag har legat och pratat med Alice (känns lite knäppt, men samtidigt mysigt!) och hon har buffat runt en del där inne. Det är så rofyllt att lägga händerna på magen och känna henne röra sig. Jag är verkligen beroende av det. Igår när Stefan hade somnat rörde hon sig så mycket som hon aldrig tidigare gjort, jag ville tända lampan och filma magen, men jag ville inte väcka stackars Stefan som var jättetrött. Så jag låg och fnissade för mig själv i mörkret, haha. Det kändes som att hon försökte ta sig ut genom naveln, sjukt obehagligt. Och spännande på samma gång. Varje livstecken från henne är underbart.

I morse kom det tyvärr lite mer blod, fortfarande gammalt blod, så enligt barnmorskan ska det inte vara någon fara. Men jag vill inte se mer blod nu. Det gör mig så jäkla nojig och orolig. Jag vill ju bara må bra. Och att Alice ska må bra. Jag lyckades precis övertala Stefan att vi ska äta sushi till middag. Jag behöver nåt som muntrar upp mig, för jag känner mig helt ärligt rätt ledsen. Att ligga hemma såhär är inte alls min grej (vems grej är det egentligen?!). Allt känns liksom jobbigt. Att gå och sätta på en kopp te – jobbigt. Att kissa – jobbigt och läskigt (vill inte se mer blod), att gå upp till övervåningen för att ta en dusch – asjobbigt! Men det är precis det jag ska göra nu. Sen ska jag ta mig ut på en promenad, för jag vet ju att jag mår bättre och känner mig gladare när jag rör på mig. Att ligga inne och stirra upp i taket och prata med ett foster i magen har väl ingen direkt fått energi av eller? Ikväll är det dessutom Sveriges Mästerkock på tv, det bästa tv-programmet jag vet (efter Bachelor som är kl 20:00 på söndagar!).

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. My

    Usch, det låter otäckt! Ville bara skicka en liten hälsning! Brukar inte kommentera på bloggar men tycker du verkar som en så härlig tjej så varför inte! Å nu verkar vara ett härligt par!

    Plus att jag äntligen har någon som håller med mig om The Bachelor! Jag är en hopplös romantiker och älskar att följa deras resor och gråter en skvätt då och då 😉

  2. Monika

    Blutsaft är bra att dricka om man oroar sig för sitt järnintag. En liten kopp om dagen så har man fått i sig det man behöver. Kalcium hämmar järnupptaget rejält, så ät helst inga mejerier när du äter mat med järn i.

  3. Sigrid

    Åh, jag känner så med dig/er. Vår lilla tös är 5 månader nu och när jag var gravid med henne blödde jag så gott som varje dag. Det var en pina varje gång man skulle gå på toa. Även om jag visste att det inte var någon fara får man en klump i magen.

    För mig gav fysisk aktivitet mer blödning, men även det helt ofarliga blödningar. Så vill bara skicka en liten hälsning om det är likadant för dig, tänk på att det inte behöver vara någon fara <3 <3 <3

    Det borde pratas mer om att blödningar under graviditeten kan vara helt normalt (men såklart alltid bör kollas upp första gången), om jag hade haft din blogg att läsa när jag var gravid och visste att det var nån mer som blödde och att det var normalt för henne så hade jag känt mig så lättad. Kram