Angelica Lagergren

En barnvagn för långa ben

20140126-154249.jpgEfter den långa och försenade frukosten igår så kände vi att vi behövde något roligt att göra. Så vi åkte till Big Baby i Sollentuna. Det är nämligen så att några av er läsare blev lite bekymrade över min längd och vårt val av barnvagn. Några av er, vars killar eller ni killar med lite längre ben har nämligen slagit i fötterna i bakhjulsaxeln på Kronan City som vi tänker att vi ska ha till Lilla Frö. Älskar de stora stolarna och borden som finns i entrén på Big Baby Sollentuna, det kanske syns.

20140119-152307.jpgSom vanligt när jag planerar blogginlägg så glömmer jag ju att ta bilder, så alla dessa bilder har ni ju redan sett i ett gammalt inlägg, men jag hoppas inte det gör något. Hur som helst så gick det riktigt bra att gå med vagnen. Eftersom långa armar ofta är ett tillbehör som är inkluderat tillsammans med långa ben-tillbehöret på människokroppen så var det inga problem med vagnen. Det är bara att fälla ner handtaget lite grann så att det blir horisontellt. Efter det så var det bara att stega på i full fart.1174_e665d492b7-largeVi har sagt att i vecka 30 så ska vi köpa vår efterlängtade barnvagn. Bara 6 veckor kvar nu!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vi beställde vår vagn för en månad sen och leveransen är inte förrän vecka 24. Så kolla upp hur lång leveranstid det är, om ni inte redan har gjort det. 🙂