Angelica Lagergren

Vecka 24.

20140323-185415.jpgJag är så tacksam för varje dag som Alice väljer att stanna kvar där inne. Hennes liv betyder så oerhört mycket för mig, nog mer än jag trodde. Hur som helst är vi i vecka 24 nu.

Vad händer då med lilla bebisen just nu? Jo, hon håller på och utvecklar vita blodkroppar. Och nu har hon så mycket utrymme att hon kan göra kullerbyttor (det känns!) och hennes balansorgan utvecklas. När veckan är slut ska hon väga 665 gram typ. Inte så mycket när man tänker efter!

Jag mår bra, eller jag känner mig sjukt skör och orolig över blödningen. Men det är bara hålla tummarna för att det bara var en engångsgrej. Detta var inte bra för mitt psyke! Jag skakade verkligen imorse när vi satt i bilen, var så himla rädd.

Brösten fortsätter att växa och ömma, magen blir större och större för varje dag som går. Jag tycker att magen kliar så jag är noga med att smörja in den (eller nej, Stefan smörjer in magen.).

Nu ska vi strax äta middag hos Ibbe och Jessica. Vi ska fira vår låtsaspappa som fyllde år i fredags. Efter det ska jag sova. Är helt slut och känner mig extremt nära till tårar hela tiden.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Det kommer att gå bra ska du se! Eftersom Alice levde runt och dansade riverdance (Stefans ord) så är det nog ingen fara. Vila och ta det lugnt, och försök att inte stressa (även om det är lättare sagt än gjort)! Minns hur rädd jag blev när jag gick på flickorna toalett på skolan och såg att det var blod i toaletten när jag skulle spola. Kollade direkt om det kom från mig, men det gjorde det inte och då förstod jag att någon hade mens och glömt att spola. Ta hand om varandra och försök att tänka positiva tankar. Kram <3