Angelica Lagergren

Dagens preggo!

bild 2Enligt min ena gravid-app (Pampers) är jag i vecka 24 idag! Wihoo! ”Bara” 16 veckor kvar då, typ. Det känns som att tiden går fort nu och det är kul. Men samtidigt känns det så avlägset att det ska bli sommar igen. Men som alltid, blir det ju faktiskt ljust och varmt igen även om det inte känns så i mörkaste januari. Idag har jag på mig mina svarta gravidjeans från H&M (som jag använder typ varje dag), en svart t-shirt, min Barbour-jacka där magen faktiskt får plats och Stefans keps. Lockarna i håret är precis som jag trodde ännu bättre idag (hej självgoda människa!).

bild 1Framifrån kan man inte riktigt se att jag är gravid. Eller det kanske  man visst kan? Det kanske bara är jag som inbillat mig att det bara syns från sidan… Hur som helst! Jag insåg idag att mina t-shirts som jag har (ej preggo-kläder) börjar bli för korta. Mudden på jeansen syns allt mer och det tycker jag känns sådär. Så ikväll är det jag som klickar hem lite mamma-kläder från Asos. Jag hittade två perfekta t-shirts där för 99 kr styck. Jag har väldigt höga krav när det kommer till just t-shirt, de får inte vara v-ringade eller för djupt ringade alls. De ska sitta tight uppe vid halsen. Och de får inte vara för korta. Och hellre för tighta än för lösa.

svenskskargardNu ska jag och Stefan iväg och äta lunch med Andy, en av våra bästa vänner. Den här bilden är från i somras när vi var ute med Ibbes (min tvillings killes) båt och åt kräftor. Vilken drömhelg på alla sätt och vis! Solen sken, vi badade och sen sov vi kvar i båten. Jag älskar att sova i båtar, det är så rofyllt på något sätt att somna till ljudet av vatten som kluckar. Det var en perfekt helg förutom att jag kissade på mig på en av Ibbes båtdynor, men det kan vi ta i ett annat inlägg, hehe. Jag kissade inte på mig på natten (det slutade jag tack och lov med som barn) men mitt på blanka dag. Som sagt, det blir ett annat inlägg.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.