Angelica Lagergren

Nytt i groomingskåpet

20140318-211454.jpgI förra veckan så var det dags att fylla på grooming-skåpet. Det var ett år sedan sist som jag var vid den punkten. Sedan lite över ett år tillbaka så använder jag Murad som är ett kliniskt märke från USA. Problemet är bara att det kostar skjortan i Sverige, så jag beställer de från eBay istället. Tre produkter till priset av en. Deras anti-aging acne rengörare och deras hydration toner för att återfukta är perfekt på min hy.

Angelica passar också på nu att testa Murad och deras Redness Therapy. Hon har tidigare fått råd om deras återfuktare där som lindrar att hon blir röd på bröstet när hon blir stressad och nervös eller dricker alkohol (det sista är ju inte så aktuellt numera). Så nu har vi beställt en rengöringsgel och en återhämtningsgel tillsammans med återfuktningen som hon blev rekommenderad. Hoppas det fungerar lika bra för henne som deras anti-aging acne har fungerat för mig.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej!
    Det är så roligt att följa er blogg 🙂
    Angående krämerna från Murad, har du haft eller har problem med acne? Jag har det och hittar inte riktigt några bra krämer då jag blir väldigt torr av acne krämer och liknade. Exakt vad heter dom tre krämerna du använder ? Skulle vara tacksam för svar! 🙂
    Ha det bra!
    Hälsningar Emelie

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Emelie,
      Jag har haft problem (ganska stora problem och ärrbildningar som är kvarstående) och har några få som dyker upp när jag inte sköter huden. Murad har två acne-serier. Dels deras anti-aging acne som kort gott är för/mot vuxenacne men även deras vanliga acne-serie. Det är lite syra i deras produkter så huden känns väldigt pigg och frisk efter ansiktstvätten. Deras återfuktning i acne serien har jag inte testat utan den jag använder är deras resurange-serie som är (för mig) en perfekt kombination att lindra den piggheten huden får av ansiktstvätten.

      De har en jättebra guide på deras hemsida, testa den om du vet vilken typ av hy du har. Jag fick tipsen om produkterna efter jag varit på en ansiktsbehandling på Groomingstore.

      / Stefan