Angelica Lagergren

Tre fredagsönskningar.

1. Kudde

Haha, detta eviga tjat om kuddar. Sorry… Men vi har fortfarande inte köpt några till soffan än. När tusan ska jag ta mig tid och bara klicka hem ett gäng kuddar? Den här får gärna bo i soffan. Den kommer härifrån!

waves4_12. Nappar!

Det är för tidigt att börja köpa nappar till Alice, men så fort hon är här ska jag klicka hem den här från Elodie details. SÅ himla fin! Den här finns bland annat på Jollyroom.se.

139682_13. Lyxig nallebjörn

Den här nallenbjörnen från Ralph Lauren är så fin att jag smäller av. Den skulle gärna få stå i Alice rum… Vill du ha en får du klicka in dig här. En resa till New York nu skulle inte sitta helt fel… Ralph Lauren är ju så sjukt mycket billigare där… Och våren i New York är ju magisk. Tänk om jag hade sisodär 50.000 kr över, då skulle jag lätt flyga över atlanten typ i morgon för att ta promenader i central park och shoppa, shoppa, shoppa.

130924a/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Köp inte massa dyra nappar. Din dotter kanske inte tar dem. Helt onödigt i så fall, eller så kanske hon blir tum sugare. Min son har varken tagit napp eller tummet, testat flera, vilket jag idag är jätte glad över och det funkar bra ändå. Fick en suggrej som man kan kyla ner. Den har jag med mig om han har sug, bitbehov när tänderna kliar. Vänta och se och lägg pengar på bättre saker.

  2. pernilla

    Tyvärr är de typ minus grader i ny nu. Min bror e där nu och de e kallare där än här hemma. 🙂