Angelica Lagergren

Hungern som aldrig tar slut…

Bild 2014-03-04 kl. 14.39Lilla fröken proppmätt! Eller inte…

Det verkar inte finnas något stopp i min mage just nu… Jag är ju i vecka 21 och barnmorskan sa till mig att bebisen växer otroligt mycket mellan vecka 20-25. Men är det normalt att inte ha någon botten? Jag åt köttbullar och makaroner till lunch. Sen tog jag en promenad på typ 30 minuter tillsammans med min tvillingsyster. På väg tillbaka till kontoret handlade jag med mig en sallad för att jag var hungrig igen (!!!). Nu åt jag visserligen inte hela salladen, utan ställde in en del i kylen, så jag kan äta en tredje lunch, hehe. Och sen direkt efter jag ätit halva salladen bjöd chefen på semlor…Som jag absolut inte tackade nej till! Mums!

Jag tycker inte att det är något fel i att äta mycket och hela tiden, så tro inte det. Men det är jobbigt att inte känna sig mätt och tillfreds. Är det så att lilla Frö suger åt sig extra mycket av maten och näringen nu? Eller inbillar jag mig bara att jag är mer hungrig för att barnmorskan sa att Frö växer extra mycket?

Hur är det för er andra gravida? Har ni haft perioder där ni varit hungrigare? Och mina cravings efter sura saker tar aldrig slut… I skrivande stund skulle jag göra vad som helst för en eller två citroner… Det är ju verkligen inte mättande, men så in i helvete gott. Jag ska på bio med Ormis ikväll och jag funderar helt allvarligt på att köpa en citron och skära upp innan och äta istället för godis. Mmmm…dröm! Ja, så får det bli. Jag struntar i om folk stirrar, jag är ju för tusan gravid! Folk har väl ätit konstigare saker på bio?! Eller???….. (Säg bara ja! Och skriv gärna vad ni råkat ut för när ni varit på bio… Mitt värsta biominne var när gubben i raden framför mig satt och käkade sitt öronvax (!) under hela filmen. (sorry nu tappade även jag aptiten!). Men fråga 1: Vaaarför äter man öronvax? Fråga 2: Hur mycket öronvax kan man ha så man kan sitta och äta det en hel film?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hah åh, jag skulle precis gå iväg och äta lunch men vettesjutton nu när jag läst öronvaxhistorian 😉

  2. Johanna

    Haha en gång på bio åt jag en hel påse med clementiner – som jag skalade på plats med plasthandskar (då jag får exem av att skala dem). Så ät du din citron du!

  3. Amanda

    Min tjejkompis hade med sig mat från McDonalds in på bio en gång… Det stank hamburgare i hela salongen och vi hade även sagt att vi skulle dela på en stor Coca cola tillsammans under filmen, MEN hon hade lagt ketchup på cola-locket så när man ville smaka på riktig Coca-cola så fick man istället ketchup doft i näsan… INTE TREVLIGT! (Kanske inte jättevidrigt men otroligt konstigt)

  4. Frida

    Jag tycker också det varierar från dag till dag med hungern. Oftast är jag normalt hungrig, som typ innan jag vart gravid, kanske att jag är lite mer hungrig än vanligt. Men sen kommer vissa dagar där det känns som jag kommer äta ur huset! :-O Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag äter, eller vad jag äter. Jag är lika hungrig ändå! Det är rätt jobbigt tycker jag, att äta och äta utan att känna sig ”klar” liksom… Älskar att äta mat, men det är rätt skönt att slippa känna sig konstant hungrig också 🙂

    Btw, brutalt äckligt ”snack” den mannen tog med sig till bion.. Uuäääck!

  5. delinda

    Tycker det varierar, men första bebisen åt jag rätt mycket. Nu är jag i v17 med nr 2 och har mått illa så aptiten varierar verkligen. Har också cravings efter surt – satsumas! Plus andra citrusfrukter och sura godisar haha