Tre fredagsönskningar. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tre fredagsönskningar.

1. Vårjacka för en växande mage. 

Jag har inga jackor/kappor som kommer funka i vår med min stora mage. Jag tänkte först att jag kunde ha öppen jacka, men nja, det känns sådär. Jag skulle gärna klicka hem den här camelfärgade från Asos. Så snygg tycker jag!

image1xxl2. Filtar filtar filtar

Jag har ju hört (och säkert skrivit det här innan) att man inte kan få för många filtar till sin bebis. Stefans mamma har stickat en jättefin vit som ska ligga i vagnen. Den här rosa får gärna ligga i Alice babynest, den kommer från Jollyroom.se.

Skärmavbild 2014-02-28 kl. 15.23.403. Flattered

Jag skulle gärna tassa runt i ett par rosa inneskor hemma i huset. Det är ofta kallt på golvet och jag älskar inte raggsockor. De här från Flattered står på min önskelista! Kanske kan vara nåt att önska sig i påskägget? Jag fyller ju liksom år i september…

UPP-PINK1/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.