Angelica Lagergren

Stundande badrumsrenovering

20140228-112615.jpg

Så här ser vårt badrum på nedervåningen ut och har gjort så sedan 1991 (förutom Missoni-handduken och den svarta strumpan, tvålen på handfatet är jag rätt säker på att vi också köpte efter att vi flyttade in). Men nu innan Lilla Frö kommer så måste vi faktiskt ta och renovera upp det till en vettig standard. Vi har tänkt göra det enda sedan vi flyttade in men vi har liksom inte orkat ta tag i det hela. Det är skönt att prokrastinera ibland.

I helgen ska vi sätta oss tillsammans med mitt Excel-dokument och gå igenom diverse val som jag tittat ut och jämföra lite offerter från olika hantverkare som vi har fått in. Helkaklat med golvvärme, det är väl ungefär så långt som det är helt bestämt. Sen om det ska bli badkar, eller duschhörna, handdusch eller takdusch, kanske ett bubbelbadkar. Det är lite sånt som måste sättas nu.20140228-112637.jpgDetta är en bild från Jessica och Ibbes badrumsrenovering när allt var rivet och strippat, så kommer vårt badrum också se ut i några dagar. Vårt badrum kommer bli lite annorlunda från deras, med bland annat ytor för en skötbädd så att vi har en ”station” uppe och en ”station” nere för blöjbyte så man inte behöver springa upp och ner i trappen allt för mycket.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EllinorO

    Ett tips är badkar när man har barn. Alla mina kompisar som har haft dusch och ägt sitt eget hem har bytt till badkar när de får barn för barn älskar badkar och mamma och pappa kan ju få lite lugn och ro en stund i badet själva när barnet lagt sig. Så kör på badkar och ett större är ju himla härligt så man får plats att bada ihop.