En 3D-modell av ditt barn – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En 3D-modell av ditt barn

Igår kväll var vi på födelsedagsmiddag hos Ormis. Jag och Angelica och några till. Vi pratade då om att vi hade varit på rutinultraljudet för en vecka sedan och hur fantastiskt det hade varit.

Vi fick frågan om vi också gjorde ett 3D -ultraljud som man numera också kan göra, vilket vi inte gjorde. Detta ledde fram till en diskussion om att göra små minibarn.

Som ni säkert vet så finns det ju 3D-skrivare numera. Vilket då, åtminstone i teorin, skulle gå att med hjälp av 3D-ultraljudet göra en “utskriven” version av vårt Lilla Frö; Alice tjugo veckor gammal.

Skulle ni göra detta om ni fick chansen? Alltså på era kommande barn, inte av Alice. Det vore ju faktiskt bara konstigt om ni skulle ha en 3D-modell av Alice hemma hos er.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Har funderat på det med 3D ultraljud då och då. Men eftersom man inte bör göra ultraljud “för skojs skull” utan endast i medicinskt syfte har vi valt att avstå.

    Man vet ju faktiskt inte riktigt hur ultraljud påverkar och därför bör man inte göra fler än nödvändigt. Men det är ju upp till var och en. Men läs på ordentligt innan ni bestämmer er så ni fattar rätt beslut för er! Lycka till. //Bella