Angelica Lagergren

Tidig morgon

20140226-064144.jpgIdag ligger Angelica kvar hemma i sängen för att kurera sig från den förkylning eller vad det nu är hon drog på sig under helgen. Huvudvärk och helt utslagen. Hon sov i princip hela kvällen från att jag kom hem vid 18:30 och sover fortfarande.

Så vi, tillsammans, kan skicka henne lite ”krya på dig”-hälsningar här via bloggen, ni fina bloggläsare!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mrs X

    Men Gud, du MASTE bara prova Golden Seal, alltså inte den gyllene salen som jag sag framfor mig, nar jag horde talas om det forst, utan Kanadensisk Gulrot tror jag. Finns pa halsokosten och ar typ naturens egen antibiotika. Funkar. Varje. Gang! Sa fort jag kanner att det borjar litet i halsen, eller om barnen nyser sina smittbomber, sa tar jag en och for det mesta blir det ingen förkylning av det hela. Om jag redan hunnit bli sjuk och glomt att kopa, sa tar jag det anda och da kortas tiden som man ar sjuk med halften. Ganska dyrt, men sa vart det! Helst skulle jag vilja skicka burkar till alla mammor dar ute, for man vet ju hur jobbigt det ar utan att ha en flagande nasa i samma farg som Rudolf! Kolla dock om du kan ata den nar du ar gravid forst! x

  2. Mrs X

    Krya pa dig! Hoppas du mar battre snart. Det ar ju som om de dar dagisbacillerna borjar komma redan. De dar som gor att en vanlig hederlig bondforkylning borde kvalificeras som pesten minst! Har aldrig varit med om liknande gräsliga forkyningar som jag far av mina styvbarn. Vabruari och vabruari, har kanns det mer som vab-vilken-jakla-manad-som-helst! Kram!

  3. Johanna

    Åh, KRYA PÅ DIG LILLA ÄNGEL! Och visst stämmer det att immunförsvaret blir lite skräpigare som gravid. Är så glad att jag inte blivit sjuk på det sättet under min graviditet (peppar, peppar). Puss och kärlek!

  4. Maria

    Krya på dig! Hoppas du snart mår bättre!

    Kul att följa er graviditet! Jag ligger 10 veckor bakom Er cirka 🙂 Alltid kul att se vad som väntar en 🙂

    Kram