Angelica Lagergren

Jag mår inte bra.

Bild 2014-02-25 kl. 13.38 #3Jag känner att jag har någon form av migrän som kommer krypandes. Det flimrar framför ögonen och jag är lite lätt illamående. Jag har dessutom klåda över hela kroppen. Klåda är tydligen något som har med gravidhormoner att göra. Som grädde på moset har jag en riktigt dålig dag med höften. Den bråkar nåt så fruktansvärt med mig. OCH som om inte det vore nog tog jag på mig den tightaste klänningen jag hittade i morse, så under hela förmiddagen har jag dessutom haft andningssvårigheter. Det löste jag nu genom att slänga på mig en stickig, lång tröja istället… Mmm livet är på topp som gravid! Lägg på en rejält dos jobb-stress på det så har du en klar bild av hur jag mår idag.

Jag har släckt alla lampor runt mitt skrivbord, jag har på mig solglasögon, jag har öppnat fönstret och jag klunkar massa vatten. Snälla kropp, var frisk! Jag var ju precis sjuk…

Har jag drömt att immunförsvaret går ner när man är gravid? Eller är det sant? Inte för att det skulle hjälpa mig med någon fakta nu, men jag känner mig rätt ynklig just nu och behöver all tröst jag kan få.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jag är gravid i v17 och jag frågade faktiskt barnmorskan om mina konstanta förkylningarna jag dragit på mig i veckor nu kan ha samband med graviditeten. Hon sa att det är mycket möjligt, så det kan nog stämma att man får försämrat immunförsvar i och med graviditeten. Trist i dessa förkylningstider!

  2. Alexandra

    Du har drömt rätt, immunförsvaret är försvagat när du är gravid, så därför åker vi lätt på förkylningar och andra krämpor. Hoppas du mår bättre snart och jag önskar att du hade haft ett sportlov att vila upp dig på. ❤️ Krya på dig. Kram