Angelica Lagergren

Sms från Alice

20140224-105827.jpg

Vi fick varsitt sms under förmiddagen. Det verkar som om Alice kommer att bli en högteknologisk och bortskämd liten unge. Det kommer rapporter om att blivande farmor, farfar, mormor, morfar, mostrar, morbror och farbror också har fått liknande sms.

Men det är klart att Alice ska ha en vagn, och vilken vagn vet ju redan ni trogna bloggläsare. För Alice blir det dock en överraskning vilken det blir, men jag får nog försöka få fram ett sms och berätta att pappa faktiskt har rätt och att den kommer bli svart. Tyvärr till hennes stora besvikelse.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Mäh nu får du ge dig ”chockad”. För det första har du väl ingen som helst aning om vad Angelica och Stefan la på sitt bröllop och för det andra så är det väl jättehärligt om de har föräldrar som vill bidra med en barnvagn och en relation till sina föräldrar där de kan be om hjälp (vare sig det här var seriöst menat eller inte). Sms:et var ju enbart roligt och jag har svårt att se att någon skulle tolka det som ”tiggeri”. Om min mamma hade råd att ge mig ett bröllop eller en barnvagn eller ett hus eller en bil, så vet jag att hon dels skulle göra det och att jag enbart skulle bli glad och tacksam. Man är förälder livet ut och de flesta föräldrar vill hjälpa sina barn om de kan.

  2. Linnea

    Jag tyckte att ditt sms var en väldigt rolig grej att skicka till sina blivande morföräldrar! Och jag måste säga att jag gillar er blogg jätte mycket! Kul att skriva den tillsammans med sin livskärlek 🙂

    Jag förstår mig inte på ”chockad” som ska lägga en sån onödig kommentar. Om du tycker att det är så illa och behöver en skämskudde håll det för dig själv! Vem blir glad över allt negativt folk skriver i kommentarsfältet? Skriv något posivit nästa gång! Sprid glädje istället för elakhet och ondska!

  3. Chockad

    Jag tror nästan inte mina ögon, hur kan man ens komma på tanken att skicka ut ett sms och be om pengar till en vagn? Och att sen göra det genom eran ofödda dotter är så osmakligt så jag mår illa.

    Ni kan spendera en halv förmögenhet på bröllop men tigger pengar för barnvagn? Herregud. Skämskudde i soffan här hemma!