Angelica Lagergren

Frisörbesök och tiggerier!

20140224-211544.jpg
Nu har jag tagit en dusch och hoppat ner i sängen, jag är orimligt trött. Jag är supernöjd med håret, trots att Emelie klippte två centimeter känns det längre än innan. Nu ska jag bli bättre på att boka in klippning oftare, jag låter det gå för lång tid mellan gångerna.

Jag såg precis att vi fått en kommentar från en läsare som skämdes över att vi ”tigger” pengar från våra föräldrar till barnvagn till Alice. Tycker det är ganska kul om man inte kan se såna sms med glimten i ögat. Vi har självklart råd att köpa en vagn eller ja, två om så behövs. Det är ju inte det smset handlar om. Min mamma blev tårögd av smset och skrattade även åt det. Så det är ju kul att mottagaren i alla fall uppskattade vår humor.

Seeen tackar vi faktiskt inte nej till bidrag från familjen då det är ganska mycket som ska inhandlas till lilla Frö. Och vi vill ju kunna fortsätta att äta hummer och ostron varje lördag trots att vi ska få en liten bebis. 😉 Tihi!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mrs X

    Ja, man tar ju sig latt for pannan nar det kommer till en del manniskor och deras brist pa humor! Bry dig inte om det. Smset var ju supergulligt skrivet och skulle gora vem som helst glad att fa. Du blev jattefin i haret också! Jag alskar att vara blondin, precis sa dar blond som man var nar man var liten och kom hem efter en sommar i skargarden. Sa viktigt for ens identitet. Har man en blond sjal, sa har man! Kram!

  2. Jennifer

    Jag som älskar att tigga! Frågar säkert mina föräldrar en gång i veckan om jag inte kan få en kontantinsats till bostad, bli bjuden på resa, bli bjuden på middag, få möbler, ja you name it… Det är ju det de är till för!

    Puss!

    Jennifer