Angelica Lagergren

En dålig kväll…

God morgon! Jag skulle gärna somna om, men nu är det tredje gången jag vaknar sen tre inatt. Jag älskar verkligen fredagar och hade sett fram emot att bara vara hemma och ta det lugnt efter en hektisk vecka…

Vi gjorde supergoda hemmagjorda hamburgare, sen somnade jag direkt i soffan. Och jag vaknade i ett ryck av känslan ”åh nej, jag måste kräkas!”. Så jag fick rusa upp från soffan (vilket i sin tur gjorde att jag nästan svimmade) och springa in på toaletten, där jag fick stanna ganska länge.

Supertråkigt! 🙁 Jag hatar att kräkas och nu svider det i halsen. Stefan mådde toppen, så det kan inte ha varit nåt fel på köttet. Jag får helt enkelt bara acceptera att mitt gravidillamående kan komma och gå när som helst.

Nu ska jag smyga upp och äta lite yoghurt. Stefan ligger fortfarande och sover. Klockan är ju trots allt bara halv åtta.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Hej!

    Ååh vad jag gillar din/er blogg! Tack för att nu delar med er av så mycket intressant!

    Vad kul att höra att ni väntar en frisk liten tjej!

    Jag tänkte fråga om du har något bra tips på andra gravidbloggar som är lika bra som din? 🙂

    Hoppas att du slipper illamåendet snart!

    Kram!

  2. Frida

    Jag älskar också fredagar! Men igår var jag helt slut och höll mig knappt vaken till nio… Tråkigt eftersom kvällen knappt börjat då. Så nu sitter jag i soffan klarvaken sedan sju (ett par kissbesök under natten och morgonen) och väntar på att min sambo ska vakna någon gång 🙂 haha. Jobbigt för dig att illamåendet kommer och går fortfarande 🙁 hoppas det släpper snart! Stort grattis till efterlängtade tjejen med jättefina namnet :-D. Kram

    1. Herr och Fru Lagergren

      Åhh det låter som vi haft samma natt och morgon, hihi. Tack fina du! Känns underbart att veta vad det är för en filur inne i magen. 🙂 kramar

      1. Frida

        Haha ja det verkar som vi haft det… :-p! Den här morgonen har min lilla tjej levt loppan, konstant sparkande 🙂 så himla mysigt. Jag känner samma sak, tycker det var väldigt kul och härligt att ta reda på kön innan förlossningen. Nu är det inte bara en bebis, det är vår lilla flicka där inne. Stor kram fina du!

  3. Linnea

    Så bra blogg ni har! 🙂 en sak har jag dock funderat över ett tag, en ganska sjuk fundering 😉 är man född typ 1989 kallas man ju ” åttinia”. Barnen jag har på förskolan är födda 2009 så dom kallar vi ”nollnior”. Men lilla frö som föds 2014 ?? ”Fjortis”? ”Ettfyra?” ”Fjorta”? Haha, jag har verkligen funderat länge över detta!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hahah jag har ingen aning! Det måste vi ju ta reda på såklart! 🙂 Vad roligt att du gillar vår blogg! Kram Angelica