Angelica Lagergren

Lilla Frö är en…

bild(1)Nu har vi varit RUL och det gick hur bra som helst. Hjärtat pickade på precis som det skulle och alla organen var på rätt plats. Man kunde även se att Lilla Frö var kissnödig. Det var så gulligt tycker jag. Vi har fortfarande BF den 18 juli. Och ja… Vi valde att ta reda på könet!

Lilla Frö är en…. tjej! Wihooo! Jag är otroligt glad att allt såg bra ut och jag är megaglad över att det är en liten tjej som växer i min mage. Nu känns det ännu mer verkligen. Jag skriver ett längre inlägg om RUL ikväll, har fullt upp på jobbet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hej!
    Grattis till er lilla flicka:) har nyligen hittat hit och blev så förvånad när jag läste att ni har bf 18 juli det har vi också:) så spännande, vårt lilla hjärta ville inte visa om det var en pojk el flicka, så vi får ”lugnt” vänta, inte alls nyfiken;) hihi… Ska bli roligt att fortsätta följa er resa! Kramar

  2. Erika

    Hej Angelica! Jag såg ditt inlägg om kejsarsnitt, vaginal förlossning och smärta. Jag har upplevt både ett planerat snitt, med min första son som låg i säte, och en vaginal förlossning med min andra son. Jag tycker att båda sätten var fantastiska på sitt sätt, men skulle jag få ett till barn skulle jag absolut inte tveka att föda vaginalt. Ett kejsarsnitt är ett bra alternativ, men jag upplevde att känslan av att få föda fram sitt eget barn vid en vaginal förlossning slog allt i förlossningsväg. Visst, det gör ont, men är uthärdligt, det är precis i väntan på sista krystvärken som smärtan är som värst, men tanken på att bebisen snart är ute gör att man biter ihop och kämpar det sista, sen är smärtan som bortblåst och så stark som jag kände mig efter förlossningen har jag aldrig känt mig, en otrolig känsla! Vid mitt snitt var jag också överlycklig men ett snitt är en relativt stor bukoperation, även om jag inte upplevde mig ha jätteont efter så var jag ändå begränsad och behövde hjälp, vilket innebar att jag ändå tappade lite de första dygnet med sonen, å andra sidan fick pappan en större roll.

    Men skulle jag välja, absolut vaginalt!

  3. Sandra

    Jag har ganska nyligen hittat in till er blogg och jag gillar den så mycket! Min nya favorit. Gillar hur du/ni skriver väldigt fritt om saker och uppmanar till diskussion men på ett trevligt och verkligen inte provocerande sätt, vilket många annars kan göra. Ska bli kul och följa er väg mot att gå från två till tre, önskar er all lycka! Kram!

  4. Amanda

    Åh grattis 😀

    Jag gissade innan jag scrollade ner och tänkte ”tjej,tjej,tjej” och så var det så 🙂 Jätteglad för er skull!