Angelica Lagergren

Tre fredagsönskningar.

1. En rosa jacka!

Jag älskar, älskar, älskar rosa… men brukar inte ha på mig den färgen så ofta. Jag har dock på mig en rosa Greta-klänning idag (eftersom det är alla hjärtans dag) och jag har nog aldrig fått så många komplimanger för mina kläder som idag. Tackar! Till våren skulle jag gärna ha på mig den här jackan från Lexington, men någonting säger mig att magen inte skulle trivas i en sån liten jacka… hehe. Men till hösten, ja då ska den banne mig bli min.

2216_c248f3068f-c-big2. En klänning…

…till lilla Frö. Om det nu är en tjej vill säga. Den här från Ralph Lauren är så oerhört söt. Och egentligen alldeles för dyr. Men visar det sig att det är en tjej på RUL nästa vecka så kommer jag klicka hem den här direkt!

img-75113. Kuddfodral

Jag är fortfarande på jakt efter massa nya kuddar och kuddfodral till vår soffa. Den här kudden här från Royaldesign.se skulle vara fin i soffan… Jag fick ett superfint fodral av min kompis Hannah, som hon fått av Carolina Gynning. (Finns för övrigt också på Royaldesign för 550 kr) Jag älskar det! Nu vill jag ha färger som passar med Gynning-kudden och rosa, guld, grått och mintgrönt står på inköpslistan.

Skärmavbild 2014-02-14 kl. 15.07.26

CGD001

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Så söt klänning! Skulle du inte kunna skriva lite om hur du tänker kring kön på er bebis? Jag har själv alltid haft en längtan efter en flicka men sen blev jag blev gravid och då kändes det så tabu att säga högt att jag faktiskt helst skulle vilja att det var en tjej. Hur tänker du kring detta? Kram!