Angelica Lagergren

Vår bröllopsdag!

Det finns så många bilder jag inte har visat för er från vår bröllopsdag. Och några av de här har ni säkert sett förut, men då får ni scrolla lite snabbt. Det är Jessica Silversaga som tagit alla bilder och jag är sjukt nöjd med hennes jobb. Hon är så duktig och var verkligen lätt att jobba med. Inga konstigheter där inte!

Det kostar en hel del pengar att anlita en fotograf en hel dag, men det är det värt. Det är ju trots allt ett minne för livet! Vi jobbade med Jessica från 10 på morgonen till strax innan midnatt tror jag. Hade jag fått önska en sak som varit annorlunda med bilderna hade det varit att det hade varit sol så jag hade fått mina älskade motljusbilder. Men man kan inte få allt!

vsQY08wpYy7i7qBetEEYcj8LTrQS1abvVOkxqF_G5mk,snhTT3AO0pi18R5WLvf_yZ63t_Ie2i1mXtIxtjtEwQIVi hade två sviter på Berns hotell där vi sov natten innan och gjorde oss i ordning. Och som ni ser hade jag fem tärnor. Mary, Maria (även kallad Ormis här i bloggen), lillasyster Caroline, tvillingsyster Jessica och Ida. Här är jag precis färdig (efter timmar av hår och smink) och vi väntar på ett glas champagne för att stilla nerverna…

zPawp-p9XkF1LIaCPtU_ulVoys0hErfWs7d9bIDZScI,PY9ZCuK7H5RH-3Xt_5WkWr932hOpwwr1e3czt75HhrESkål mina älskade tärnor! Jag är så glad att just de här tjejerna var med på vår stora dag. Efter att vi lämnat det här rummet lugnade alla ner sig en aning. Morgonen hade varit stressig och ganska hetsig. Men jag förstår nu i efterhand att det inte bara var jag som hade nerverna utanpå.

p-HIwGVKAhDiU4RPBXx_62da-58UhBTlzj_13Z0cMAU,uC6PElm0t_V1fb7GWzen2C81MlZ2gx6JpdI-Xr_foTALite mer mascara…det kan aldrig blir för mycket, hehe. Min tvillingsyster Jessica sminkade mig på bröllopsdagen och det blev så himla fint. Jag önskar att hon alltid kunde sminka mig inför framtidens fester.  

cIpfOPvn-RUrlfKxWOWWIcmeoZtDPX_Vn-MLlmSofDI,1EZmyzCc0GqVoTAM9jMaHrQahAU05JvFqtCdWAWHN3kMin duktiga frisör Emelie dubbelkollar att slöjan sitter där den ska innan det är dags för oss att åka mot Tyresö slott. Jag är så glad över att just hon gjorde mitt hår. Och att jag valde att ha slöja, den blev verkligen pricken över i. Det är Ida Sjöstedt som gjort både klänningen och slöjan.

w_R9p6P_VN4ZSBqn9ZfsFYLRF2yV8usIteNW3zqG1OMDen här stunden minns jag som igår. Jag var ensam kvar i rummet, tärnorna hade gått ut till hissen och jag tog en klunk champagne och några djupa andetag. Jag kan nästan höra min puls när jag ser den här bilden. Hjärtat dunkade så hårt i bröstkorgen. Jag var så oerhört nervös…  WdWRSSOmw12WRYxRHuMHAlKVGuDbVSB5Pp6RrTZlwbEHär träffar jag och Stefan varandra för första gången på bröllopsdagen. Han sov också på Berns hotell, men vi såg till att åka därifrån olika tider så att vi inte skulle mötas innan. Jag minns att båda hade handsvett (romantiskt!) och blev helt tårögda när våra blickar möttes. Vår dag var äntligen här, som vi hade längtat och planerat. Äntligen skulle vi bli man och hustru.   Dduu4EnnwHCTCXJ2ZLTFY8B94xTGoT-USnP5XK8dbWwVi fotograferades innan vigseln. Jag vet att jag är en person som gråter väldigt lätt, så jag ville inte riskera att vara alldeles rödmosig på alla våra bröllopsbilder.  j9opYaWpfbw_4XAGm1EfObWgDTju3wtCFaF5lJbDgpw,nH1qAk3LR0Qi35otwaNy_wMwOtxj6SAGJcJLw7QkEocMin lilla familj. Från vänster: Bonusmamma Sussie, lillasyster Caroline, tvillingsyster Jessica, mamma, jag, min man, lillebror Claes, pappa Claes (japp, och farfar heter också Claes, farfars far också. Även farfars farfar hette Claes och han ägde en gång Tyresö slott, det var därför vi valde att gifta oss där) och min bonuspappa Acko. Så fina allihopa! KF3UsdPEwOuFJHYV7NCy6oQqwWd941mQ9oponXM1Dd4Min fantastiska blombukett gjordes av en supergullig tjej på Melanders blommor på Hamngatan i Stockholm. Dock var det för mycket grönt i den för min smak, så när jag fick syn på den ryckte jag åt mig en sax och friserade den lite… Hehe. Är man en petig brud så är man…  Här kan man även se mina andra ringar jag hade på bröllopsdagen, den mörkblå är min släktring med Lagergrens-vapnet i. Och den ljusblå stenen fick jag låna av Stefans farmor. (Där prickade jag in gammalt, lånat och blått på samma gång). mm-rqdR045_qUpK7_avGqI6qcK55ZL0itDmZGVHNSeQ,nrhMFbNPAncc6Lxj2I6E12l1UfZ6xhn_zR-zKt7X7BwPappa håller snällt i våra heliumballonger medan vi fotograferas. Där bakom ser ni även två paraplyer kastade. Som jag skrivit i tidigare blogginlägg regnade det på bröllopsdagen, något som ju ska betyda tur. De där i plast tror jag kostade över 300 kr styck, helt orimligt egentligen. Nu ligger de och dammar i en låda hemma…

muuShzOP5nlfDDaGcv02lfLDmpjqn7uQAnJtOXbJHrg,K1y2HfaFU0AP_DyetwGhjldSvAk9NIrDya6462k5bCUMen paraplyerna gjorde sig i alla fall bra på bild och skyddade oss från det värsta regnet!

PBsRdaT69Je6PopRBGZeCxcEFM4mCt2xk6sd0_gu1lc cHe31bNb3JGavayjz9aHcNANJS-vC2h-TJ8Ctp9wCBA,M-jygxYcmk2FcEdF5xRbvZdySLDIErxK3FTTOB2q93I h4D1BktKM9tkRYMGqe-xX6-hFm7V52fxc5AQA04bVC4,CeRl3fSVq0H_I20ZAgnA6RntrhbO4Pv-DpjKPvj8AvQ Puss på dig min älskling!

aUx2zdDHF5-PKk-yk3icyPYlaSKs5GizY6C1ttSFWtY,BHr4sDX7ZvbI07bYfOTrrq-fnKS7Lx9PNqWhjAr9G6II den här gröna och lummiga gången sprang jag som liten och drömde om att vår släkt fortfarande ägde Tyresö slott och att jag var prinsessa som bodde där… På vår bröllopsdag sprang jag där igen och kände mig som en prinsessa på riktigt.

CZtWgCX6sPFu8oXjrRPKz6qrFlE8PYFpEq3wQk3bcDoSnurr snurr snurr lilla brud! Det är tur att jag inte snubblade när jag sprang eftersom de här bilderna togs precis innan vigseln. Hade varit ganska trist med en smutsig klänning i kyrkan… QHvASXCzha5p4v38MEzZJtINs9N2JPUnx_kLS2BILf8En fantastisk gruppbild inne från Tyresö kyrka där vigseln var. Killen i helvitt är min kusin Savvas, som bor i Grekland. Han var vår ringbärare! Både pappa och farfar har haft alla sina skolavslutningar i den här fina kyrkan. Och jag är troende, så för mig var det väldigt viktigt att gifta mig i kyrkan. Våra barn kommer även att döpas här!   sM_8rnzBwzJw9AUPu9kCYThUB7cl1ZlFDcHTKRFCPm0Sorry för den här bilden Ormis, men här säger jag mina löften till Stefan. En av de hittills största och viktigaste stunderna i mitt liv. Att lova någon evig trohet är väldigt stort, vackert och viktigt.     iznPnugrCDrYWHmmrLcrN7Ua-8HQkN0N-WPuBM517VsNygifta och så pass lyckliga! Jag har aldrig haft så ont i käkarna som jag hade efter den här dagen. Jag log i nästan 24 timmar, haha. Det låter sjukt överdrivet, men så var det. Fler bilder från riskastning (fast vi hade rosblad och glitter istället för just ris), middag och fest kommer i ett senare inlägg! Är de något speciellt ni vill veta mer om när det gäller bröllopet? Planeringen? Tärnorna? Skorna? Klänningen? Kommentera gärna eller släng iväg ett mail.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caro

    Hej! Nu är det här ett gammalt inlägg, men jag hoppas ni får denna kommentar ändå. Jag ska gifta mig med min donna i juli, och jag undrar om vi får köpa dom genomskinliga paraplyerna?! Det är en sån vacker bild på er <33 regnar det på vår dag tänker jag mig något liknande :)))

    En annan bröllopsfråga: hur tänkte ni kring dekoration av bord och lokalen? Hur valde ni och hur mycket dekorerade ni? :)))) vore kul att se bilder!

    Kram!

  2. amanda

    Hej!

    Vi ska gifta oss till sensommaren och ända sedan vår förlovning för ett år sedan har jag läst och inspirerats er blogg!

    Har en massa frågor, både högt och lågt!

    1. Hur många gäster hade ni? Var samma på vigseln som på festen?

    2. Stefan, vad hade du för accessoarer?

    3. Hur tänkte ni med bordsplacering? Satte ni paren tillsammans?

    4. Har ni några bra tips att dela med er av?

    5. Vad skulle ni gjort annorlunda/ satsat mer på om ni fick göra om bröllopet idag?

  3. Jannike

    Hej Angelica , självklart Stefan också!
    Ville bara skriva och säga att jag är helt förälskad i din klänning! Verkligen jätte vacker och den passar dig som handen i handsken! Tänkte fråga också om ni inte ni har någon video från bröllopet som man kanske skulle kunna få se!? (A)

    Kramar till er båda och lilla frö 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Jannike,
      Det finns en video som är upplagd här i bloggen. Scrolla tillbaka några sidor så hittar du den 🙂

      / Stefan

  4. Malin

    Hej!

    Älskar att läsa eran blogg! Får massa inspiration och blir glad varje gång jag kikar in 🙂

    Jag och min pojkvän har precis förlovat oss och jag har precis som du drömt om mitt bröllop sen barnsben!

    jag undrar lite hur det gick för er med planeringen? Hade ni tillräckligt lång tid på er att få gjort allt? Eller kändes det stressigt?

    Tack igen för en jätte fin blogg! 🙂

  5. Nike

    Hej.

    Det är så härligt att läsa er blogg. Jag ska gifta mig i sommar och blir extra pepp varje gång jag kikar in här 🙂

    Jag undrar var brudtärnornas klänningar kommer ifrån? De har den perfekta rosa nyansen!

    Jag och min fästman ska också fotograferas innan. Hur tyckte du det kändes? Jag är egentligen traditionell av mig och skulle vilja ses först vid vigseln men det funkar inte tidsmässigt..

    grattis till er och lilla frö!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej! Vad roligt att du gillar vår blogg! 🙂 Vi beställde tärnornas klänningar från Kina och kan tyvärr inte rekommendera det. Allas klänningar var för stora trots noggrann mätning, så det blev helt orimligt dyrt när de skulle sys om här i Sverige. Jag skulle nog hellre leta klänningar på kedjor, och att tärnorna kanske får ha olika modeller, som passar deras kroppar perfekt, om jag fick göra om det. 🙂

      Jag tänkte precis som dig ang fotografering innan. Men stunden när vi möttes första gången blev väldigt speciell iaf. Och mina nerver blev lugnare av att träffa Stefan innan själva vigseln. Då föll liksom alla bitar på plats 🙂 Så jag tycker att det var väldigt skönt att ha fotografering innan vigseln. Kram Angelica