Angelica Lagergren

Bröllopstips!

bild(2)Igår fick jag mail från en tjej som var praktikant här på VeckoRevyn för flera år sen. Hon berättade att hon ska gifta sig i sommar och precis som oss ha en brunch dagen efter. Och det måste jag säga var ett av de bästa besluten vi tagit, att ha brunch för alla gäster dagen efter. Egentligen skulle vi ju även låtit alla gästerna sovit över ute på Tyresö slott, men den personen som höll i övernattningen klantade ju till det några månader innan bröllopet och krävde nästan dubbelt så mycket betalt, och hade inte längre plats för alla gäster. Men men, nu var det inte det jag skulle blogga om, utan brunchen.

salenHär i Lagergrenska salen på Tyresö slott åt vi både bröllopsmiddag och brunch. Här var vi mitt uppe i  dukningen för middag, på brunchen såg det lite annorlunda ut.

Det är såklart dyrt att gifta sig, det kostar massa pengar om man väljer att göra som vi gjorde och stå för all mat och dricka. Sen kan man välja hur man vill göra det, en buffé på bröllopsmiddagen hade inte alls varit lika dyr, men vi ville ha sittande trerätters. Och brunchen dagen efter gick på 15.000 kr, men det var värt varenda krona. Vi slussade alltså våra gäster från T-centralen i en hyrd buss, ut till Tyresö slott dagen efter bröllopet. Och sen bjöd vi på en maffig och sååå god brunchbuffé, samtidigt som vi hade paketöppning. Jag åt nästan ingenting, jag var alldeles för upprymd av alla känslor och i ärlighetens namn riktigt bakis. Men det jag åt var så gott att jag smäller av bara av att tänka på det igen.

DNIzX1MaINcTGlugq3Fav3f4EPyJgquLGwZ1qD1sKdsStämningen på brunchen var helt underbar! Alla var så glada och tackade för dagen innan. Folk satte sig med folk de lärt känna kvällen innan och jag tror vi satt där i tre timmar innan det var dags att säga hej då. Och när det var dags att säga hej då kunde jag inte sluta gråta. Då slog det mig att den helgen vi väntat på så länge liksom var över. En av mina bästa kompisar bor i Örebro och skulle liksom åka hem igen… Jag är så tacksam över alla vänner och familj och släkt som kom på bröllopet och gjorde dagen fantastisk. Jag skulle gärna göra om det igen och igen och igen! Med Stefan såklart, hehe.

3L0IEBVFto9COqSrKs5T9LO4qITUk5NrwPLu9Je7Y3sHär står jag och gråter en skvätt efter att ha öppnat en present. Det var många glädjetårar under den här brunchen.

hB_7Ljo9e9NrVyJ2fP_j-Cq1XeaS6HDTte6xAWXHBrMnoNfR3po5YIwZmgFOhx_u-u4EEn8jCuAkoQCwp9D4i8

bild(3)Efter brunchen tog vi en pusspaus innan det var dags för oss att åka tillbaka till Berns hotell och äta middag och sova en natt till. Så mysigt!

n3nTvji-wRk3s7nIES69v4rjZCiZ8owErKCjHnN27wANågra av mina älskade, älskade vänner efter brunchen. <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catthen

    Hei.
    Dere har virkelig det flotteste bryllupet jeg noen gang har sett! Fantastisk 🙂
    Vi skal gifte oss på akkurat 1 år nå, glder oss!
    Jeg lurer på, kan dere skrive og legge ut bilder på bröllopsmiddags bordet? Innbydelsene og navnelappene på bordet (med eiffeltårnet festet på)
    Hvor dere har shoppet de her tingene?

    Jeg har skrevet til dere før, så håper dere har tid til å svare en norsk tjei 🙂

    Gratulerer med den fina lilla 🙂
    Mvh Cathrine