Angelica Lagergren

Tre fredagsönskningar.

Wihoo! Fredag, fredag, fredag! Jag har längtat efter dig! Jag måste lägga i en hög växel idag när det kommer till jobbet, så att jag verkligen kan pusta ut i helgen och bara ta det lugnt. Ikväll ska jag ta hand om sjuka Stefan som ligger hemma och sova. Jag är så förbenat trött att jag skulle kunna krypa ihop under mitt skrivbord och somna nu på en gång… Men men, här kommer mina fredagsönskningar, ganska inriktade på barn.

1. En rosett!

Nu vet vi ju faktiskt inte kön än på lilla bebisen i magen, men även om det blir en kille ska han få en liten rosett, hihi. Jag tycker att det är så himla gulligt! Nej, jag kommer nog inte klicka hem en rosett härifrån om det är en kille i magen. Men vi kan väl säga att en av mina fredagsönskningar är att det är en tjej? Jag ska blogga mer om det här sen, för jag träffade en kille på ett födelsedagskalas som sa så bra saker om det där med att vilja ha ett kön lite mer än ett annat, att man inte ska skämmas för det. Det är inget konstigt! Men som sagt, mer om det senare.

bow-mirabelle-powder-10cm

2. Lampor, lampor, lampor…

Jag kan tydligen inte få nog av lampor och skulle kunna köpa hem hur många som helst. Den här från Ellos får mer än gärna hänga hemma hos oss. I valfritt rum. Du hittar den här!

91-00133. En mysig bebisfilt

Det kliar verkligen i mina fingrar och jag vill beställa hem massa saker till vår lilla bebis. Men jag vill vänta tills vi gjort rutinultraljudet (som är om 21 dagar) innan jag köper fler saker/prylar/kläder. När vi var och tittade på barnvagn tipsade kvinnan som jobbade i affären om att ha en filt i 100% bomull under bebisen, i barnvagnen. Den här får gärna ligga i vår vagn! Jag har hört av andra mammor att man inte kan ha för många filtar till sin bebis. Stämmer det?

1171

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Jag hoppades innerligt (i tystnad) o trodde att det var en liten flicka i magen. På ultraljudet kunde vi dock klart o tydligt se att bebisen hade en snopp… Jag var (återigen i tystnad) i chock efter det beskedet i 4-5 timmar, men sen på kvällen kände jag HELT oväntat o plötsligt en sån enorm lycka över att det är en liten pojke – för det innebär att jag går o bär på en liten mini version av personen jag älskar mest av allt i världen – min man. Den tanken hade jag överhuvudtaget inte tänkt, utan bara fantiserat om vår lilla flicka som jag skulle vara lika söt som jag var som bebis!:)

  Är nu så glad & tacksam att vår första kommer vara storebror i framtiden & fantiserar redan om hur min man lär honom att segla o spela tennis på somrarna, precis som min man gjorde när han var liten. 🙂

  Ville bara dela med mig av lite tankar o känslor när ens föreställningar om vilket kön man ”önskar” sig helt kan vända på några timmar!

 2. J

  Jaaaa jag vill oxå ha en tjej.

  Skäms över hur nojjig jag typ e att dom ska säga att d e en kille.. Har oxå ultraljud snart, 26 feb!! Nervöst o spännande! Så SNÄLLA blogga mer om bad den där killen sa för bra saker .. Kram!