Angelica Lagergren

Josefin bloggar på VeckoRevyn!

josefin-knave-700x457Min kollega och vän Josefin bloggar från och med idag HÄR! På VeckoRevyn! In och gratta henne till hennes lilla bebis i magen nu på en gång.

Enligt ena min app går jag in i vecka 17 idag, och mina andra två appar säger i morgon. Så i morgon kommer en ny bild på magen, och även information om vad som händer med mig och lilla Frö i vecka 17. Det är alltså TRE veckor kvar till halvtid. Så himla spännande! Jag skulle så himla gärna vilja boka om mitt rutinultraljud så att jag får se bebisen innan den 21 februari… Jag är så nyfiken att jag håller på att spricka… Men jag borde verkligen försöka hålla mig…

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.