Angelica Lagergren

The wolf of wallstreet – wow vilken film!

Har ni sett The wolf of wallstreet? Inte? Do it! Eller är du känslig för droger, nakna kroppar och mycket sex kanske du ska avstå. Jag och två jobbarkompisar var precis och såg den och jag älskade den. Jag visste inte så mycket om den innan, men hade fått höra om den väldigt speciella öppningsscenen där det snortas kokain från ett….Ahh.. Ehh…Annorlunda underlag.

Men jag trodde inte att den skulle vara rolig, jag skrattade massor! Jag hade även hört innan att folk rest sig upp under filmen och lämnat biografen och ja, den är grov. Väldigt grov. Men härligt kan jag känna att se en film som verkligen sticker ut från mängden. Jag älskar, älskar, älskar Leonardo DiCaprio och har ju visserligen gjort det sen jag var 12 år och Titanic gick på bio.

Nu är jag på väg hem och ska hoppa i säng på eeeen gång. Idag har varit en lång och kämpig dag. Imorse var jag hos en sjukgymnast som ifrågasatte min artrosdiagnos i höften, mer om det imorgon… Hon fick mig i alla fall att gråta öppet på kungsgatan och det ska mycket till för att jag ska gråta inför främmande människor.

/Angelica

20140121-212319.jpg

20140121-213314.jpg

20140121-213323.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.