Angelica Lagergren

Ny vecka, nya tag med träningen

20140121-182831.jpgJag försöker att träna två till tre gånger i veckan och har faktiskt lyckats med det sen nyår. Veckans första är nu avklarat. Nu sitter jag på bussen hem med min belöning och lyssnar på Svensk Golfs podcast med Henrik Stenson (är ju äntligen i kapp med Pappapodden).

Ska laga mat när jag kommer hem. Det blir vår klassiska korvgryta; enkelt, snabbt och gott. Har ni några tips på lättlagade och goda middagar?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hanna

    hej! vilken mysig blogg ni har, ser framemot att följa er graviditet, har själv börjat prata om barn tillsammans med sambon så därför råkade jag på er.
    1. pasta carbonara – koka fullkornspasta, stek bacon, blanda i purjolök/gul lök, lägg i den kokta pastan och häll på lite grädde(1dl räcker bra) och blanda i 1 ägg. färdigt!
    2. tortillapizza – stek malet kött, lägg tomatpuré på fullkornstortillor, lägg på köttet och lite gul lök och pizzakrydda, sen ost. in i ugnen högst 10 min i 200’c.
    3. ugnslax – ta bort bena ur en halv lax, lägg med skinnsidan neråt i form, lägg på lite olivolja och honung, sen sesamfrön och purjolök, salt o peppar. citronsaft om ni råkar ha hemma. in i ugnen högst 25 min i 200’c.