Angelica Lagergren

Hon har betytt så mycket för mig.

Nu ska jag och Snille iväg på Melissa Horn. (Tack, tack, tack! Så glad att just jag får följa med). Melissa har betytt så oerhört mycket för mig under några av mina tuffaste år i livet. Jag lyssnade på henne när hjärtat blivit krossat, när jag kom hem full på nätterna, ensam, efter långa utekvällar. Hon kan förmågan att sjunga rakt in i mitt hjärta.

Ikväll ska jag se henne igen, men nu är jag på en helt annan plats och en annan tid livet. Tänk, det trodde jag inte då, när jag var 22 år och låg och grät till hennes ”Långa nätter”… Jag trodde aldrig att jag skulle gifta mig. Vara kär på riktigt och bli älskad tillbaka. Jag levde destruktivt och trodde nog inte att jag förtjänade att vara med en omtänksam person. Det enda jag ville var att bli älskad tillbaka. Nu är jag det. Och jag tycker att jag är värd det.

/Angelica

Melissa-Horn-0071

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanna

    jag var precis där du är, när jag skulle se melissa horn. kär, lycklig och glad. det kändes nästan lite fel att inte vara allmänt deprimerad och hata allt å alla… men ja, jag åkte dit, såg henne, grät och log. kände mig dock ensam som inte hade min gubbe med mig, för dom flesta tösabitar hade ju vart smarta nog att ta med sina karlar. sen om dom uppskattade det, är en annan sak 😛 jag kommer alltid älska melissa för dom texter hon levererat när det inte räckt med en korv med bröd. och hon sjunger som en gud. trots att jag inte är troende. over and out.

  2. Malin Niemi

    Åh vad kul att se Melissa Horn!! Jag tycker också väldigt mycket om Melissa Horn. Precis som du när du var i min ålder så lyssnar jag mycket på henne när jag är ledsen eller funderar mycket. Hon kan verkligen sätta ord på känslor. Hennes texter är så fina. Kram!