Angelica Lagergren

Den kärleken.

Ibland måste jag nypa mig själv i armen (ja, det låter astöntigt) för att jag är så glad att den här mannen är min. Jag försöker att inte ta honom för givet, men ibland känner jag att jag gör det. Det kan säkert fler hålla med om, att det är lätt att ta sin partner för givet. Vi har som regel att alltid vara sams innan vi somnar, aldrig somna osams eller irriterade på varandra. Det är självklart inte alltid så lätt, men det är i alla fall något som vi strävar efter.

Något som jag tycker att jag har blivit bättre på i den här relationen än tidigare förhållanden är att inte bråka så mycket. Jag har varit väldigt bråkig i andra relationer, även till vänner när jag var yngre. Men nu försöker jag verkligen välja mina strider. Det är inte värt att vara osams, för det är sällan nödvändigt att bli skogstokig. Och jo, det är klart att vi bråkar, men jag väljer verkligen när det är värt att bli sur, eller inte.

Nu ska jag gå och värma på lite mat som blev över från igår. För snart är det ju dags för Solsidan och Bron. Söndagar – bästa dagen på hela veckan. Eller nja, fredagar är faktiskt bättre. Men näst bästa då!

/Angelica

_A9A2869-svartvit

Foto Jessica Silversaga 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.