Angelica Lagergren

White shirt and jeans.

Det är så himla snyggt med jeans och vit skjorta. Det är ju inget nytt för er kanske, men för mig är det faktiskt helt nytt. Jag är en person som haft klänning eller kjol största delen av mitt vuxna liv. Det är inte så länge sen jag började använda jeans och jag älskar det! Nu vill jag bara ha jeans och vita skjortor egentligen… Det blir kanske lite enformigt i längden.

Nästa månad ska jag köpa två par nya jeans, ett par blå och ett par svarta. Så nu behöver tips på bra märken! De jag köpt nu töjer sig så snabbt… Och blir dassiga, alltså tappar massa färg. Nu kostade de två par jeansen jag har bara 300 och 500 kr styck… Men måste man köpa megadyra jeans för att färgen och passformen ska hållas?

/Angelica

b4fec381fa11d7cb0ffc7dfede105a5d

a9a17d79698ded4227a3e73278089e8d

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Strunta i alla andra tips och gå. Genast ut och köp Lee jeans modell Scarlett i både svart och blått. Perfekta för kvinnor med riktig kropp (hatar Filippa k och chesp monday, vart ska man ha rumpan liksom?) 799kr på JC!

    Ghansk me later!

  2. Therese

    G-star raw! Eller Diesel. Levi’s funkar också. Runt en tusenlapp (+-ett par hundralappar) är vad ett par vettiga jeans som håller. Det gäller dock inte svarta jeans, som tappar färgen jättefort oavsett om man betalar 300 eller 1300.

  3. Annika Norman

    Budget: Bikboks full flex-jeans! 500 kr och sjukt sköna, tappar aldrig formen och är strechiga men med jeanstextur!

    J Brand är är dyrare men så GRYMMA! Liksom Mih jeans.