Angelica Lagergren

Helsvart outfit

Älskar svart från topp till tå, jag tycker att det är så snyggt. Jag hittade den här bilden på Pinterest (där jag för övrigt hänger alldeles för mycket). Hösten är en av mina favoritårstider, men just de bästa månaderna är förbi nu… Jag älskar inte november månad, men det är jag ju inte ensam om. Men nu ser jag istället fram emot december, glögg, pepparkakor, julen, massa snö och tjocka stickade tröjor. Och att ta det där förbannade körkortet.

På lördag ska jag övningsköra massor och på söndag ska jag köra hela vägen till Västerås. Jag hoppas stöta på en miljon rondeller så att jag verkligen kan känna mig trygg i en rondell igen.

OCH på fredag ska jag äntligen börja träna igen. Jag signade upp mig och skaffade ett SATS-kort igen. Jag tror att det är tredje gången jag gör det… Tredje gången gillt?! Jag vet inte när jag tränade sist, det är så länge sen. Jag längtar efter att boxas, svettas och ha träningsvärk.

/Angelica

a87b6ad905b7819a699cd9c14b6f799c

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Uppsala är rondellstaden nummer ett tror jag nästan! Kör hit för massa träning 🙂 Du fixar nästa uppkörning!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Mycket bra idé! Det ska jag ta mig tusan göra, ska bara kolla om Stefan är sugen på en liten tripp till Uppsala. 🙂 Kram Angelica